Κρίμα στην ΕΡΤ…

email αναγνώστη στο enimerosi24

Καλημέρα,

πριν από λίγο είδα στην εκπομπή της ΝΕΤ «Συμβαίνει τώρα» καλεσμένη στο στούντιο την Πρόεδρο του Φορέα ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ, που αποτελείται από δεκάδες εθελοντές γιατρούς και μαζί με γιατρούς των Ενόπλων Δυνάμεων ταξιδεύουν στα ακριτικά νησιά κυρίως και παρέχουν προληπτική ιατρική είκοσι χρόνια τώρα σε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους.

Λυπάμαι αλλά αυτές τις αξιέπαινες προσπάθειες η δημόσια τηλεόραση τις

αντιμετωπίζει σχεδόν με…. αδιαφορία!

Είμαι στρατιωτικός γιατρός, ένας από αυτούς που έχουν ακολουθήσει εκστρατείες της ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣ σε χωρία της Θράκης και νησιά της άγονης γραμμής και έχω την υποχρέωση να δηλώσω πως το έργο που κάνει αυτός ο Φορέας είναι χρήσιμο και αξιέπαινο, ιδιαίτερα τις δύσκολες αυτές μέρες που όλοι βιώνουμε.

Αισθάνθηκα πως οι δύο παρουσιαστές αντιμετώπισαν «αδιάφορα» την προσπάθεια και το έργο του Φορέα, που λειτουργεί υπό την αιγίδα των υπουργείων ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Είμαι σίγουρος πως εάν στη θέση της σεμνής κυρίας Βλάχου ήταν κάποια από τις λεγόμενες κυρίες των βορείων προαστίων, που ασχολούνται (δήθεν) με κοινωφελή έργα, θα μιλούσε για 15-20 λεπτά για να προβάλει τον εαυτό της.

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία

Νίκος Αναστασίου

Keywords
Τυχαία Θέματα