Κούρκουλα, Τατσόπουλος, Κουβαράς στο δυναμικό του ACTION 24

Ισχυρός αέρας ανανέωσης αναμένεται να… φυσήξει από τον επόμενο μήνα στο πρόγραμμα του ACTION 24. Το κανάλι που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, με τις αποκαλύψεις και τις παρεμβάσεις του, ενισχύεται το δεύτερο μισό της σεζόν με νέα πρόσωπα και εκπομπές.

Συγκεκριμένα, από τις αρχές Φλεβάρη εντάσσει στο πρόγραμμά του μια νέα πολιτική εκπομπή που θα παρουσιάζει τρεις φορές την εβδομάδα ο Γιώργος Κουβαράς.

Από τις 22:00 έως τις 23:00 κάθε Τρίτη και Τετάρτη και από τις 22:00 έως τις 24:00 κάθε Πέμπτη, ο δημοσιογράφος με τους καλεσμένους του, θα συζητάει τις πολιτικές εξελίξεις παρεμβαίνοντας στα γεγονότα. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Κουβαράς παραμένει σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Επίσης, ο πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείς βουλευτής και συγγραφέας, Πέτρος Τατσόπουλος, έχει συμφωνήσει με την διοίκηση του καναλιού για την παρουσίαση μίας πρωτότυπης εκπομπής λόγου.

Τέλος, η ηθοποιός και πρώην βουλευτίνα, Ελένη Κούρκουλα αναλαμβάνει εβδομαδιαία εκπομπή προσωπικών συνεντεύξεων με ξεχωριστούς ανθρώπους, που θα έχει τον χαρακτήρα εξομολογήσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα