Καραμπόλα λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ

Καραμπόλα λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ που μετέβαιναν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για τον αποψινό τελικό του Κυπέλλου σημειώθηκε νωρίς το πρωί, στην εθνική οδό έξω από το Βόλο.

(φωτο από thessports.gr )

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, λίγο μετά τις 6.30 το πρωί, στην εθνική οδό κοντά στο Αερινό Μαγνησίας, έξω από τον Βόλο, σημειώθηκε

καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων με οπαδούς του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθούν τα συγκεκριμένα οχήματα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Το «ασπρόμαυρο» κομβόι με τα 350 λεωφορεία που μεταφέρουν περίπου 21.000 οπαδούς, προωθείται στον τελικό προορισμό, υπό τη συνοδεία μεγάλης αστυνομικής δύναμης.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού, τα λεωφορεία έχουν κάνει μέχρι στιγμής δύο στάσεις, έξω από την Λάρισα και στην περιοχή των Θερμοπυλών, ενώ τα πρώτα πούλμαν έχουν ήδη φθάσει στον χώρο προκαθορισμένης συγκέντρωσής τους, στις Αφίδνες, έξω από την Αθήνα.

Η μετακίνηση θα συνεχιστεί κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα κορυφωθεί το απόγευμα, όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θα εισέρχονται πια σταδιακά, από τις 4.00 ως τις 6.00 το απόγευμα, στο ΟΑΚΑ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Πηγή ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα