Κακογουστιά

Το νέο βίντεο των εργαζομένων του MEGA

Αναμφισβήτητα η 27χρονη πορεία του MEGA συνοδεύτηκε από μια ποιότητα στις επιλογές και στις παραγωγές του που ήταν πάντα συγκρίσιμη με αντίστοιχα μεγάλα κανάλια στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ.

Μια ποιότητα που χαρακτήρισε κάθε έκφανση του καναλιού, από την πιο μικρή έως την πιο μεγάλη… και δεν εγκατέλειψε ούτε το τελευταίο 12μήνο της κρίσης με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Αντίθετα μάλιστα οι τελευταίοι πιστοί στην παράδοση της

ποιότητας που συνοδεύει το όνομα του σταθμού… συνέχισαν το «δόγμα» ακόμη και στις διαμαρτυρίες τους, δημιουργώντας έξυπνες κάρτες και ευφάνταστα τρέιλερ υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου που μετέδιδαν στα διαλείμματα του προγράμματος.

Αυτή η παράδοση όμως, εχθές ξαφνικά σαν να τελείωσε… με το βίντεο που έστειλαν οι εργαζόμενοι του καναλιού στα ΜΜΕ με τίτλο «ΤΟ MEGA ΣΤΑ OSCAR»!

Τι να πρώτο σημειώσει κανείς, τη διάρκεια του βίντεο; Την κακογουστιά; Την έλλειψη φαντασίας; Την απουσία χιούμορ; Την απουσία μηνύματος; Τι;

Σαν κάποιο ξένο χέρι να εισχώρησε λαθραία και να μουτζούρωσε την ιστορία του καναλιού και την παράδοση του!

Αυτός που το έφτιαξε σίγουρα δεν συμβουλεύτηκε τα έμπειρα στελέχη του καναλιού στο μάρκετινγκ, στο τμήμα των τρέιλερ, στο τμήμα των δημοσιογράφων… κανέναν, με αποτέλεσμα στον θεατή να μένει μόνο ο επικοινωνιακός «επαρχιωτισμός» του δημιουργού του!

The post Κακογουστιά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα