Η Νάντια-Αθανασία Χριστίδη αντί να φύγει στο εξωτερικό προτίμησε να είναι υποψήφια στη Β’ Αθήνας με τη ΔΡΑΣΗ

Γιατί συμμετέχω στις επόμενες εκλογές

 Όταν αποφάσισα να λάβω μέρος στις φετινές εκλογές ήξερα πως ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων θα με αντιμετώπιζαν με έκπληξη και απορία! Δεν έχω σχέση με τον χώρο της πολιτικής. Δώδεκα χρόνια εργάζομαι ως Art Director στον ιδιωτικό τομέα και η δουλειά μου είναι πολύ σημαντική για εμένα. Η εργασία μου αποτελεί χώρο δημιουργίας και πηγή προσωπικής ικανοποίησης. Συναντώ καθημερινά έξυπνους, δυναμικούς και μορφωμένους ανθρώπους με τους

οποίους χαίρομαι να συνεργάζομαι.

Τα πράγματα όμως δεν πήγαν τόσο καλά. Ήρθαν σημαντικές και δυσάρεστες αλλαγές όπως συρρίκνωση, απανωτές απολύσεις φίλων και αξιόλογων συνεργατών, περικοπές μισθών, φόβος, οργή και απογοήτευση στα πρόσωπα των εργαζομένων. H αλλαγή προς το χειρότερο σε κανέναν δεν αρέσει, ούτε και σε εμένα βέβαια. Νιώθω άβολα και πως κάτι δεν λειτούργησε σωστά. Αυτό που χάθηκε ήταν η έννοια της εξέλιξης. Κάτι που αφορά όλους τους ανθρώπους και τους νέους ακόμη περισσότερο. Έφτασαν τα πράγματα σε ένα σημείο που αναρωτήθηκα αν όλες οι ώρες εργασίας, οι κόποι και οι προσωπικές θυσίες έχασαν το νόημα τους. Τότε είπα μέσα μου πως κάπως πρέπει να κινηθώ για να αλλάξει η κατάσταση προς το καλύτερο. Βρίσκομαι στη χώρα που γεννήθηκα και που αγαπώ. Εδώ είναι η οικογένεια μου και οι άνθρωποι που γνωρίζω. Η λύση του εξωτερικού δεν είναι κάτι που επιθυμώ. Κάτι λοιπόν πρέπει να κάνω γι’ αυτό αφού θέλω να ζω, να εργάζομαι και να αμείβομαι εδώ.

Με την παρούσα κατάσταση στην Ελλάδα, οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια και οι επιλογές που θα κάνει ο καθένας από εμάς, οι αποφάσεις που θα παρθούν και η ΔΡΑΣΗ του καθενός μας είναι αυτές που θα διαμορφώσουν το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας. Είναι κρίσιμο να ενδιαφερθούμε για την επιλογή των ανθρώπων που θέλουμε να μας διοικούν, να τους έχουμε εμπιστοσύνη πως θα πράξουν για το καλό του τόπου και το δικό μας. Ας καταλάβουμε πως μας αφορά όλους άμεσα και συγκεκριμένα. Τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν παρέχεται. Μέσα από την ατομική μας αξία και την καθημερινή μας εργασία, θα φέρουμε αποτελέσματα. Χρειαζόμαστε την οικονομική ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα στη χώρα μας για να υπάρξουν καινούργιες παραγωγικές θέσεις εργασίας και καλύτερη ποιότητα ζωής. Αυτός είναι ο τομέας που θέλω να επικεντρωθώ καθώς και στις λύσεις που προτείνει η ΔΡΑΣΗ: ιστορία, πολιτισμός, περιβάλλον, ναυτιλία, ήλιος και θάλασσα. Ο τουρισμός στην χώρα μας είναι το Α και το Ω. Η μελλοντική ευημερία της Ελλάδας εξαρτάται από τη σωστή αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων. Ο κρατικός προϋπολογισμός πρέπει να αναμορφωθεί ώστε να υπηρετεί κατά προτεραιότητα τους νέους στόχους. Έχουμε ικανό ανθρώπινο δυναμικό για να βάλει την Ελλάδα σε σωστούς νέους δρόμους με επιτυχία. Είναι ανάγκη να υπάρξει κλίμα φιλικό προς την επιχειρηματικότητα, χρηματοδοτική διευκόλυνση και μείωση των φορολογικών επιβαρύνσεων.

Είμαι 33 ετών και αισθάνομαι ότι κάνω ένα νέο ξεκίνημα. Και σε αυτή την μεταβατική περίοδο που όλοι μαζί έχουμε να περά

Keywords
Τυχαία Θέματα