Η κυρία, ο ηγούμενος, ο έγκλειστος και ο άρχων της Κηφισίας – Ξενοίκιαστο το… αμαρτωλό τρίγωνο

Δύσκολοι καιροί για πολύ κόσμο, για κάποιους όμως ακόμη δυσκολότεροι! Όπως π.χ για τον έγκλειστο Άκη Τσοχατζόπουλο ή για τον ηγούμενο Εφραίμ ή ακόμη και για τον Μπάμπη Βωβό που το γήπεδο του Βοτανικού τον έμπλεξε στα δίχτυα της χρεοκοπίας, ίσως και για την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου να είναι δύσκολοι καιροί! Και πριν βιαστείτε να πείτε ότι η περίφημη οικονομική κρίση είναι υπεύθυνη για την

σύνδεση των προαναφερθέντων προσώπων, να σημειωθεί ότι μια άλλη, πάλι με… γυναικεία ταυτότητα κυρία ευθύνεται! Πρόκειται για τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού!

Η ιστορία της, όλως τυχαίως επηρεάζει άμεσα τους προαναφερθέντες… Αφού η μετακόμιση της ΓΓΑ που είναι προγραμματισμένη για το επόμενο δεκαπενθήμερο, μετά από 10 χρόνια στους Αμπελόκηπους, αφήνει μια γλυκόπικρη ανάμνηση…. Βέβαια θα γλυτώσει τις 200.000 ευρώ ενοίκιο το μήνα!

Η ΓΓΑ φιλοξενείται τα τελευταία δέκα χρόνια (από το 2003) στο κτίριο του Βωβού στις αρχές της Κηφισίας και συγκεκριμένα επάνω από το σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας Carrefour. Ως γνωστόν το κτίριο κατασκευάστηκε από τον βασιλιά της Κηφισίας, Μπάμπη Βωβό και οι γνωρίζοντες ισχυρίζονται πως στην κατασκευή εμπλέκεται με διάφορους τρόπους η περίφημη Μονή Βατοπεδίου που ειδικευόταν στο real estate, καθώς επίσης και μια εταιρία συμφερόντων του Άκη Τσοχατζόπουλου!

Διαθέτει δε, ισόγειο και δυο υπόγεια για τη γαλλική αλυσίδα σούπερ μάρκετ, καθώς και πέντε ορόφους, οι οποίοι κατά διαβολική σύμπτωση φιλοξένησαν για 4 χρόνια (από το 1998 έως το 2002) και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου με το επιτελείο της ως Οργανωτική Επιτροπή 2004. Έτσι, μόλις έφυγε η κυρία Αγγελοπούλου για τη Νέα Ιωνία, εγκαταστάθηκε εκεί – επί υφυπουργού Γιώργου Λιάνη, η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Για την ιστορία το ενοίκιο εκείνη τη εποχή (2003) ήταν στις 75.000 ευρώ το μήνα, ενώ σήμερα όπως ήδη αναφέραμε, είναι στις 200.000 ευρώ το μήνα!

Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος: μας ενημέρωσαν λοιπόν ότι η ΓΓΑ έχει  κατασκευάσει όλα μα όλα τα στάδια (κλειστά και ανοιχτά) σε όλη την ελληνική επικράτεια… Και το μόνο που ξέχασε να κατασκευάσει είναι ένα κτίριο για την ίδια! Το γιατί φυσικά είναι περιττή ερώτηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα