Η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ φρόντισε να μείνουμε όλοι άνεργοι

Αγαπητοί συνάδελφοι του «enimerosi24.gr»,

στην ανάρτησή σας «Τώρα και “φωτογραφικές” στάσεις εργασίας», χαρακτηρίζετε «πρωτοφανή» την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να κηρύξει στάση εργασίας αποκλειστικά στην ώρα προβολής της μεικτής παραγωγής της ΕΡΤ, «ΕΠΤΑ». Θέλω να σας υπενθυμίσω, οτι η ΕΣΗΕΑ,

επί τρεις μήνες (Ιανουάριο μέχρι Απρίλιο) είχε στοχοποιήσει την καθημερινή ζωντανή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης «136», με καθημερινές στάσεις εργασίας 18.30-20.30 (η ώρα προβολής της εκπομπής ήταν 18.15-21.00).

Αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η εκπομπή και να μείνουν άνεργοι 10 επαγγελματίες δημοσιογράφοι, μέλη της ΕΣΗΕΑ, οι οποίοι είχαν προσληφθεί από την εταιρία παραγωγής όντας άνεργοι για πολλούς μήνες. (Οπως και πολλοί άλλοι εργαζόμενοι, άλλων ειδικοτήτων). Κανείς από όλους αυτούς δεν ήρθε στην εκπομπή αφήνοντας κάποια άλλη δουλειά. Ολοι ήταν άνεργοι. Και σήμερα είναι πάλι άνεργοι. Φρόντισε γι αυτό το συνδικαλιστικό μας σωματείο…!!! Αυτό είναι το ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ. Ενα συνδικαλιστικό όργανο να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να χάσουν τη δουλειά τους μέλη του!!! Πού το έχετε ξαναδεί αυτό?

Προφανώς τώρα, αφού ξεμπέρδεψαν με το «136» και…έσωσαν τα δεδουλευμένα των συναδέλφων της ΕΡΤ, ξεκινούν νέο αγώνα για να σταματήσουν την εκπομπή «ΕΠΤΑ» και να αφήσουν στο δρόμο κι άλλους συναδέλφους τους! Μάλλον έτσι θα πετύχουν να επιστρέψουν και οι συμβασιούχοι!

Αυτό είναι το σωματείο μας και αυτοί μας καλούν να τους ξαναψηφίσουμε…!!!

Email Τάσου Ζορμπά στο Enimerosi24
Δημοσιογράφος-μέλος ΕΣΗΕΑ
πρώην αρχισυντάκτης εκπομπής «136»

Keywords
Τυχαία Θέματα