Η Γιάννα αποκλειστικά στον Παπαχελά – Θα ενισχύσει την «Εφημερίδα των Συντακτών»;

Η συνύπαρξη Χατζηνικολάου – Μαλέλη και η νευρικότητα Κοντομηνά

Του Νίκου Νικητέα από τη στήλη «Media windows»

«Η Γιάννα θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα» μάς εκμυστηρεύεται από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανένας άλλος τις προθέσεις και τις κινήσεις της πρώην σιδηράς κυρίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας! «Ο Τύπος εξακολουθεί να είναι απωθημένο

της» συνεχίζει να λέει και συμπληρώνει σαν να μαντεύει την επόμενη ερώτηση, «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιστρέψει για να ανοίξει ξανά εφημερίδα»! Αλλά; «Κάποιοι λένε ότι “παζαρεύει”, εγώ θα πω ότι “φλερτάρει” με την ιδέα να ενισχύσει μία από τις δυο “Ελευθεροτυπίες”» έρχεται η απάντηση, εννοώντας την κανονική και αυτή των συντακτών!

Μάλιστα σε αυτό το σημείο έμπλεξε και τον ΣΥΡΙΖΑ, στην προσπάθειά του να δώσει την πολιτική διάσταση του θέματος… Πριν όμως η κουβέντα ξεστρατίσει, αποφασίζει να κλείσει τη συνομιλία μας αποκαλύπτοντας ότι, «Δεν αποκλείεται να παραχωρήσει συνέντευξη σε κάποιον έλληνα δημοσιογράφο». Μπίνγκο!

Και ποιος θα είναι ο τυχερός; Ο… κλήρος – σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έπεσε στον Αλέξη Παπαχελά και τους «Νέους Φακέλους», να συναντήσει και να υποβάλει τις ερωτήσεις του στην Γιάννα Αγγελοπούλου που μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της έχει καταστεί η πιο hot κυρία των ημερών!

Αντίθετα, «παγωμένοι» και «ανήσυχοι» δηλώνουν στελέχη και δημοσιογράφοι του MEGA, μετά τις εξελίξεις στο STAR, αλλά και του «ρήγματος» που λέγεται ότι έχει προκληθεί μεταξύ των εκδοτών. Ο φόβος των περισσοτέρων έχει να κάνει με την διασάλευση των ισορροπιών και την πιθανή ανατροπή της αρμονικής συνύπαρξης των ανθρώπων που ελέγχουν εντός του καναλιού οι τρείς βασικοί μέτοχοι!

Το στοίχημα της συνύπαρξης όμως -, αλλά με άλλους όρους, ισχύει και για τα στελέχη του STAR. Οι πρώτοι που θα κληθούν να περάσουν τη δοκιμασία και να δώσουν το καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους, είναι ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, Σταμάτης Μαλέλης και ο Νίκος Χατζηνικολάου. Οι δύο άνδρες που εκπροσωπούν δυο τελείως διαφορετικές σχολές δημοσιογραφίας θα πρέπει να προτάξουν αυτά που τους ενώνουν και να παραμερίσουν αυτά που τους χωρίζουν!

Πράγμα αδιάφορο – παραδείγματος χάριν – για το αφεντικό του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά που έχει βαλθεί να τα αλλάξει όλα, ξεκινώντας από την απομάκρυνση ακόμη και των πιο έμπιστων στελεχών του! Και μπορεί πολλοί να αποδίδουν τη συμπεριφορά του στην επιρροή του Λάκη Λαζόπουλου, εκείνος φέρεται αποφασισμένος να ξαναχτίσει το κανάλι από την αρχή, με σαφή ενημερωτικό προσανατολισμό.

Keywords
Τυχαία Θέματα