Γέμισε συνταξιούχους δημοσιογράφους ο ΣΚΑΙ!

…και μάλιστα με καθημερινή παρουσία στο γυαλί

Προφανώς δεν είναι το μόνο «μαγαζί» που απασχολεί συνταξιούχους δημοσιογράφους… Διαθέτει όμως τους περισσότερους και μάλιστα μπροστά από τις κάμερες!

Με πρόχειρους υπολογισμούς το κανάλι του Φαλήρου από το σύνολο των δημοσιογράφων που απασχολεί και εμφανίζονται καθημερινά στο γυαλί, υπολογίζεται ότι οι συνταξιούχοι ανέρχονται – τουλάχιστον, στους 4 (και ολογράφως, τέσσερις)!

Πρόκειται για γνωστά και «μεγάλα» ονόματα που έχουν καθημερινή παρουσία – κυρίως ως σχολιαστές, στις εκπομπές και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού!

Ενώ ορισμένοι εξ αυτών – (θα αποφύγουμε το νούμερο για ευνόητους λόγους) – διαθέτουν και εκπομπή!

Ένα φαινόμενο που όπως ήδη αναφέρθηκε δεν συναντάται μόνο στον ΣΚΑΙ, αλλά και σε άλλα κανάλια… Και είναι ιδιαιτέρως διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια με τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό… Αφού το κίνητρο όλων είναι η είσπραξη του εφάπαξ, δηλαδή να μη το χάσουν… Επίσης όπως συμβαίνει παντού, άλλοι το κάνουν νόμιμα και άλλοι παράνομα… Δηλαδή κάποιοι εισπράττουν ταυτόχρονα τη σύνταξη και το μισθό… Ενώ κάποιοι άλλοι περισσότερο νομοταγείς το δηλώνουν και για όσο διάστημα απασχολούνται αναστέλλεται η μηνιαία καταβολή της σύνταξης.

Πάντως όπως και να ‘χει στερούν θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο που μετράει τετραψήφιο αριθμό ανέργων!

The post Γέμισε συνταξιούχους δημοσιογράφους ο ΣΚΑΙ! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα