Φούσκα

Τι boring, τι ξεπερασμένο, τι subject νεκρό, η Eurovision! Ευτυχώς βέβαια φέτος όλο και μικρότερη η έκταση, ωστόσο ακόμα και οι λίγες αναφορές, που today πύκνωσαν, ανυπόφορες! Χάιντε να τελειώνουμε! Το καλό Jesus Christ μου είναι ότι δεν είχαμε και την Σουλιώτη ανταποκρίτρια στον διαγωνισμό, είναι έγκυος! 

Έγραψε για πάντα!  
Στις ολοένα και περισσότερες εξομολογήσεις της Μάρως Λεονάρδου για την περίοδο που ήταν στο Mega

και δεν την εκμεταλλεύτηκαν και της εξόρισαν την εκπομπή στις 5 το πρωί (δηλώσεις της στο OK που κυκλοφορεί), να μπουμπουνίσουμε το εξής: Όσο και να την «πολέμησαν» δεν κατάφεραν το παραμικρό! Το «να ζεσταθεί το κωλαράκι μας» παραμένει η καλύτερη TV-ατάκα ever!

(ξαναζήστε τη στιγμή στο βίντεο παρακάτω!) 

Μπουζούκι στην πλαζ
Ελλάδα, το country των παπαράτσι! Και καλά! Πάνε, βάφονται, φτιάχνονται, σενιαρίζονται, κρατάνε και στο χέρι ένα κινητό, ποζάρουνε και περιμένουν τον… αναπάντεχο φωτογράφο να τις αποθανατίσει! Αμέριμνες κατά τα άλλα, στην παραλία!
Τι γελοιότητα Jesus Christ μου! Ελληνίδες τηλεπερσόνες! 

Υ.Γ. Δείτε φωτογράφηση Σκορδά που κυκλοφορεί και θα κάνετε understood! 

Μίλα μας στα ξένα!
Πάντως από όλους τους politicians που ακούμε να πάνε στα ξένα και να μιλάνε το αγγλικό, κανένας δεν φτουράει μπροστά… στην Όλγα Τρέμη! Δεν παίζεται το woman με την προφορά της! Μετά το σαρωτικό «Love to love you baby» που αποθεώσαμε τις προάλλες, today απολαύσαμε το αξάν της στο «Euro Working Group» αλλά και στο «DJ Newswires». Να’ ναι καλά ο Παπαδήμος! Που έκανε τις δηλώσεις στο πρακτορείο και το έπιασε στο στόμα της η ανκοργούμαν! 

Έπεσαν οι μάσκες
Καλά ε; Σαρώνει μιλάμε η Ελεονώρα Μελέτη! Τι κορυφαία presenter είναι τούτη! Δυνατό χαρτί, ασυζητητί! 9αρια, 10αρια, 11αρια εκσφενδονίζει πλουσιοπάροχα στον ανταγωνισμό της με τη Μενεγάκη. Άλλη μία περίπτωση που έχει κάνει όνομα, ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο. Έπαιζε μόνη της το πρωί τόσα χρόνια, οι άλλοι είχαν ενημερωτικό, φέτος έχανε ακόμα και από Παπαδάκη! Φαντάσου!
Και τώρα, δεν μπορεί να ορθοποδήσει απέναντι σε Μενεγάκη! Το τίποτα! Η απόλυτη φούσκα! 

Η αποκάλυψη
Και γιατί βρε guys μου το λέμε και το τονίζουμε; Διότι μπαφιάσαμε τόσο καιρό με τις κουλαμάρες ότι η Μελέτη κατέχει τους νέους, τι θέλουνε και κάνει καλά νεανικά. Τα είδαμε! Τους ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά! Πέρα από κατινιά δεν έχει something else στη σκαλέτα της!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα