Εξαφανισμένος ο Μαλέλης από το STAR – φήμες για αντικατάστασή του από συνεργάτη του Χατζηνικολάου

Καθυστερούν οι ανακοινώσεις για το νέο διάδοχο σχήμα των ειδήσεων

Εξαφανισμένος από το STAR είναι ο Σταμάτης Μαλέλης την ώρα που οι φήμες τον θέλουν να έχει παραιτηθεί από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού, αναλαμβάνοντας νέο ρόλο.

Οι αλλαγές στο προφίλ του σταθμού από τη νέα σεζόν και ιδιαίτερα του δελτίου ειδήσεων που αναμένεται να αποκτήσει αυστηρά πολιτικό χαρακτήρα, μοιραία προκαλεί ανακατατάξεις και

σε επίπεδο προσώπων. Θυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν πριν λίγες εβδομάδες, όταν ο σταθμός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με αποτέλεσμα πολλοί τότε να κάνουν λόγο για αδυναμία συνύπαρξης των δυο δημοσιογράφων. Οι ψίθυροι φαίνεται να επιβεβαιώνονται και οι διεργασίες που είναι σε εξέλιξη να δημιουργούν νέα δεδομένα για το κανάλι της Κηφισιάς. Παρόλα αυτά είναι πολύ νωρίς ακόμη για να μιλήσει κανείς για το νέο διάδοχο σχήμα, αφού εκκρεμεί να ανακοινωθεί το όνομα της νέας παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων, αλλά και ο αντικαταστάτης του Σταμάτη Μαλέλη που εικάζεται ότι θα είναι συνεργάτης του Νίκου Χατζηνικολάου από την «Real News» που έχει θητεύσει και στην τηλεόραση! Τέλος, εκκρεμεί να βρεθούν οι σχολιαστές του δελτίου, που όπως φαίνεται εξελίσσεται σε έναν ακόμη πονοκέφαλο για τους ιθύνοντες!

Keywords
Τυχαία Θέματα