Ευθύνες σε Αθανασούλη, Γιαννίκο και συνδικαλιστές απέδωσε ο Γ. Κουρής για το ALTER

Ρεσιτάλ αντικειμενικότητας από τον διευθυντή του KONTRA Βασίλη Ταλαμάγκα και Σωτήρη Ξενάκη που έθεταν τις ερωτήσεις

Παρά τον ποταμό των αποκαλύψεων που επιφύλαξε στους τηλεθεατές του KONTRA CHANNEL ο Γιώργος Κουρής στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη, την παράσταση έκλεψαν ο διευθυντής του καναλιού, Βασίλης Ταλαμάγκας και ο δημοσιογράφος Σωτήρης Ξενάκης που έθεταν τις ερωτήσεις! Αγνοώντας τη συγγενική σχέση του συνομιλητή

τους με τον ιδιοκτήτη του καναλιού, οι δυο δημοσιογράφοι έδωσαν ρεσιτάλ αντικειμενικότητας, χωρίς να του χαριστούν ούτε μία στιγμή! Άκρως επαγγελματικά και αυστηρά δημοσιογραφικά, ο Βασίλης Ταλαμάγκας με τις ερωτήσεις του στρίμωξε τον καλεσμένο του απαιτώντας απαντήσεις, τόσο για τις ευθύνες του ως μετόχου του Alter όσο όμως και για την εκδοτική σφραγίδα που άφησε στη σύγχρονη μεταπολιτευτική Ελλάδα και αποδόθηκε με τον όρο, «αυριανισμός»!

Ως προς την ουσία της συνέντευξης του Γιώργου Κουρή, ξεχώρισαν η πρωτοβουλία που ανακοίνωσαν από κοινού με τον δικηγόρο του Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την επαναλειτουργία του Alter, αλλά και οι καταγγελίες για τις ευθύνες – αρχικά, του Αθανασούλη, τον οποίο κατηγόρησε ότι «έφαγε» μερικές δεκάδες δισεκατομμύρια και εν συνεχεία ο Γιαννίκος, αφήνοντας στον δρόμο τους εργαζόμενους. Δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις ευθύνες μερίδας συνδικαλιστών που οδήγησαν το κανάλι στο κλείσιμο την ώρα που ο ίδιος έβαζε 10 εκ. ευρώ από την τσέπη του, αναζητώντας παράλληλα επενδυτή. Ενώ έκανε λόγο για προκλητικά υψηλές αμοιβές ορισμένων δημοσιογράφων… «Κάρφωσε» τον Λάμπη Ταγματάρχη για την παραγωγή της εκπομπής «Hackers» και αρνήθηκε κάθε σχέση με εικονικά τιμολόγια.

Keywords
Τυχαία Θέματα