Ερό προς «Πρώτη Κυρία»: Μην ανακατεύεσαι στις πολιτικές υποθέσεις!

Ο  «γερμανομαθής» πρωθυπουργός της Γαλλίας, Ζαν Μαρκ Ερό, εγκαλεί εις την τάξην την ανύμφευτη «Πρώτη Κυρία» της Γαλλίας ζητώντας της να παίξει πιο διακριτικό ρόλο στα πολιτικών δρώμενα της χώρας.

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από την υποστήριξη της Βαλερί Τριερβιλέρ, συντρόφου του Φρανσουά Ολάντ, μέσω του Twitter στον αντίπαλο της μητέρας των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου

προέδρου , ο Ερό της υπέδειξε την …θέση της .

Σε μία προσπάθεια να συνετίσει τη δημοσιογράφο του περιοδικού «Paris Match» και σύντροφο τα τελευταία χρόνια του νεοεκλεγέντα προέδρου, την κάλεσε να μην ανακατεύεται στις πολιτικές υποθέσεις.

Ωστόσο, η Βαλερί επιδιώκει, όπως φαίνεται , πάση θυσία, να αποδείξει στο γαλλικό λαό ότι θα είναι αυτή που θα έχει το «πάνω-χέρι» στα Ηλύσια Πεδία.

Μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ και ο Ζαν Μαρκ Ερό ξεκαθάρισαν ότι στηρίζουν την «βαρόνη των Σοσιαλιστών», Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη μάχη που θα δώσει την Κυριακή, στο δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών στην περιφέρεια της Λα Ροσέλ έχοντας αντίπαλο τον Σοσιαλιστή «αντάρτη», Ολιβιέ Φαλορνί. Η Βαλερί όχι μόνο ξεκαθάρισε ότι στηρίζει τον Φαλορνί, αλλά ζήτησε και από τους ψηφοφόρους της ΛΑ Ροσέλ να τον εμπιστευτούν.
Μίνα Αγγελίνη
Πηγή protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα