Επικράτηση της «γραμμής» Μπάμπη στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ

…με την αναβάθμιση του οικονομικού ρεπόρτερ στη διεύθυνση ειδήσεων

Ως νίκη του Μπάμπη Παπαδημητρίου έχει καταχωρηθεί στον ΣΚΑΙ η απόφαση για την αιφνιδιαστική αναβάθμιση του οικονομικού συντάκτη της τηλεόρασης Νίκου Φιλιππίδη να αναλάβει τη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού.

Η επιλογή του βραβευμένου ρεπόρτερ σε θέση ευθύνης και μάλιστα στη συγκεκριμένη – «ηλεκτρική», καρέκλα… ερμηνεύεται στο εσωτερικό του σταθμού ως επικράτηση της σκληρής γραμμής του Μπάμπη

Παπαδημητρίου… η οποία έχει αναφορές στην ιστορική πλέον φράση του δημοσιογράφου «Βάστα ΔΝΤ» τον Ιούνιο του 2015 από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού… όπου παρότρυνε το Ταμείο να μην υποχωρήσει από τις απαιτήσεις του στα εργασιακά.

Συγκεκριμένα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου απευθυνόμενος τότε στην παρουσιάστρια του δελτίου Σία Κοσιώνη – δήθεν συνωμοτικά, της είπε, «Μεταξύ μας… Να κρατήσει γερά το ταμείο, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα, θα είναι καταστροφή, θα πάει τη χώρα 25 χρόνια πίσω δηλαδή από εκεί που ήρθαμε και φαίνεται πού καταλήξαμε.»!

Αυτή η «γραμμή» λοιπόν που αντανακλά και την επίσης σκληρή αντιπολιτευτική στάση του καναλιού απέναντι στην κυβέρνηση… επικράτησε στο εσωτερικό του σταθμού… και έφερε στη θέση της διεύθυνσης ειδήσεων το πουλέν του δημοσιογράφου, Νίκο Φιλιππίδη.

The post Επικράτηση της «γραμμής» Μπάμπη στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα