Εντός της ημέρας η ανακοίνωση του υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα

Πληροφορίες ότι ο Τσίπρας θα τηρήσει την παράδοση της εναλλαγής και της «συγκατοίκησης»

Θέμα ολίγων ωρών είναι η ανακοίνωση του υποψήφιου προέδρου της Δημοκρατίας που θα προτείνει η κυβέρνηση. Και μπορεί το Μέγαρο Μαξίμου να τηρεί σιγήν ιχθύος, στο παρασκήνιο έχει φουντώσει ξανά η ονοματολογία.

Το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου εξακολουθεί να παραμένει φαβορί για τη θέση του υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα, ωστόσο τις τελευταίες ώρες και ειδικά όσο πλησιάζει η ώρα της ανακοίνωσης, την οποία

κυβερνητικές πηγές τοποθετούν λίγο μετά το μεσημέρι της Κυριακής, τα ονόματα δίνουν και παίρνουν, με αποτέλεσμα η… λίστα να έχει διευρυνθεί και από τα Αριστερά και από τα Δεξιά! Έτσι στο παρασκήνιο μεταξύ άλλων ονομάτων ακούγονται του Προκόπη Παυλόπουλου και της Ιωάννας Καρυστιάνης.

Αξιόπιστες πηγές όμως επιμένουν ότι η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα θα κινείται στο πνεύμα της παράδοσης, τηρώντας το άτυπο πρωτόκολλο που θέλει την εναλλαγή προσώπων στο προεδρικό Μέγαρο από τις δυο παρατάξεις της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς και παράλληλα θα έχει το στοιχείο της «συγκατοίκησης»… Ως εκ τούτου ο νέος ένοικος της Ηρώδου Αττικού – μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, αναμένεται ότι θα προέρχεται από τον κεντροδεξιό χώρο και το πρόσωπό του θα συμβολίζει, αλλά και θα εγγυάται την εθνική ενότητα και την κοινωνική συνοχή.

Τέλος θυμίζουμε ότι η θητεία του κ. Κάρολου Παπούλια λήγει στις 13 Μαρτίου και το αργότερο μια μέρα νωρίτερα θα πρέπει να έχει εκλεγεί ο διάδοχός του.

The post Εντός της ημέρας η ανακοίνωση του υποψήφιου για το προεδρικό αξίωμα appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα