Έκπληξη στον ΔΟΛ για Μουλόπουλο

Ενδιαφέροντες ομολογουμένως οι μύδροι του Β.Μουλόπουλου κατά του Γ.Πρετεντέρη τον οποίο εγκαλεί μάλιστα για τη διαχρονική δημοσιογραφική του πορεία. Στη Μιχαλακοπούλου πάντως λένε ότι δεν θυμούνται στα πολλά χρόνια συνεργασίας του προέδρου του ΔΣ της Αυγής με τον Γ.Πρετεντέρη να έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα.

«Μια χαρά συνεργαζόταν μαζί του και παλαιότερα αλλά και αργότερα όταν ο Βασίλης έγινε αρχισυντάκτης πολιτικού ρεπορτάζ και ο Πρετεντέρης ήταν διευθυντής του Κυριακάτικου Βήματος. Δεν είχε κάνει ποτέ ζήτημα τις επιλογές του Πρετεντέρη γενικότερα, ούτε είχε φέρει ποτέ κάποια

αντίρρηση στην γραμμή που χάραζε ο Πρετεντέρης ως διευθυντής ή στα ρεπορτάζ και τα άρθρα που ζητούσε για το Κυριακάτικο. Δεν θυμόμαστε επίσης να είχε αντιδράσει ποτέ στη συνολική γραμμή του Συγκροτήματος ανεβαίνοντας στην ιεραρχία. Στο ίδιο τραπέζι καθόταν και συνεργαζόταν με τον Πρετεντέρη χωρίς πρόβλημα όταν ο Γιάννης μετείχε στον πρωινό καφέ του Μαξίμου. Οταν συνταξιοδοτήθηκε και αποφάσισε να πολιτευθεί ανακάλυψε μάλλον όλα αυτά που γράφει ο ίδιος τα τελευταία χρόνια και όλα αυτά που ως εκ των υπευθύνων επικοινωνίας του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει ή ανέχεται και αφορούν τη δημοσιογραφική δεοντολογία, τη διαπλοκή κλπ κλπ. Επίσης μέσα στη καλή χαρά τον είδαμε να έρχεται εδώ πριν λίγες μέρες μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να συνομιλεί με τον Σταύρο Ψυχάρη που εκτός των άλλων τυγχάνει και πρόεδρος του MEGA. Του έθεσε άραγε το θέμα Πρετεντέρη με τον οποίο έχει ανοίξει πόλεμο ο ΣΥΡΙΖΑ εδώ και πολύ καιρό ο Βασίλης ή το ξέχασε και το ξαναθυμήθηκε όταν επέστρεψε στο γραφείο του;» μας είπαν συνάδελφοι του πολιτικού ρεπορτάζ στο Συγκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα