«Εφυγα όταν ανακάλυψα ότι η Χρυσή Αυγή είναι ναζί»

«Βράζουν» οι χρυσαυγίτες στη Λάρισα για τον μέχρι πρότινος βουλευτή τους Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο.

Μπορεί η αποκήρυξη που έκανε στη Χρυσή Αυγή κατά την ομιλία του στη Βουλή την περασμένη Τετάρτη, να συνοδεύθηκε με τα ειρωνικά «Αριστα Αλεξόπουλε» του Ηλία Κασιδιάρη

και τους βουλευτές του κόμματος Ελένη Ζαρούλια και Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση να του φωνάζουν «λαδώθηκες», κρατώντας χαρτονομίσματα στα χέρια, όμως στη Λάρισα που κυκλοφόρησαν και «μαύρες» προκηρύξεις εναντίον του, πολλοί φοβούνται «αντίποινα» από χρυσαυγίτες.

Το τελευταίο διάστημα ρίχτηκαν στους δρόμους της πόλης φέιγ βολάν στις οποίες αποκαλείται «προδότης» ενώ συνοδεύεται με τη φράση: «Ο Ιούδας κρεμάστηκε, εσύ τι θα κάνεις;». Επίσης σ’ αυτές τού ζητείται να παραδώσει τη βουλευτική του έδρα. Μπορεί οι προκηρύξεις να μη φέρουν την υπογραφή της ΧΑ αλλά είναι εμφανές ότι προέρχονται από άτομα του χώρου της. Είχε προηγηθεί ένας «ποταμός» δηλώσεων τοπικών στελεχών και οργανώσεων από τον Μάρτιο μέχρι τώρα που τον αποκαλούν από «Εφιάλτη» και «Νενέκο» μέχρι «απατεώνα», κατηγορώντας τον ακόμη ότι «δεν του έχει απομείνει ούτε ίχνος ανδρικής τιμής».
Πηγή Έθνος της Κυριακής

Keywords
Τυχαία Θέματα