Ανήσυχος ο Χατζηνικολάου τις τελευταίες Κυριακές με την Real News

Δεν εμφανίστηκε στο δελτίο του STAR και απευθύνθηκε στους ακροατές να στηρίξουν την εφημερίδα

Το βάρος του στην εφημερίδα αποφάσισε να ρίξει εχθές Παρασκευή ο Νίκος Χατζηνικολάου για αυτό και απουσίασε από το δελτίο ειδήσεων του STAR που ειρήσθω εν παρόδω τερμάτισε με 16,3%. Δεδομένου όμως ότι θυσίασε την εμφάνισή του στο κανάλι μια ημέρα που είναι ιδανική για να προβάλει την εφημερίδα του, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι στη χθεσινή ραδιοφωνική του εκπομπή επικαλέστηκε

τουλάχιστον τρεις φορές το αναγνωστικό κοινό για να πει ότι «Εμείς δεν έχουμε άλλους πόρους εκτός από εσάς…», δημιούργησε την εντύπωση ότι κάτι συμβαίνει… Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αλλά και τα στοιχεία, η εφημερίδα του Νίκου Χατζηνικολάου διανύει μια φάση χαμηλών κυκλοφοριών η οποία σε συνδυασμό με την χαμηλή ροή διαφημιστικών εσόδων και τις ακριβές προσφορές που δεν αποδίδουν (βλ. Ρέμος, Πάριος, Γιούγκερμαν κ.ά) δημιουργούν ένα περιβάλλον ανησυχητικό. Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή η «Real News» κινήθηκε σε πολύ χαμηλά κυκλοφοριακά επίπεδα, δηλαδή πέριξ των 70.000 φύλλων, ενώ και δυο Κυριακές πίσω δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις 85.000.

Έτσι εχθές ο Νίκος Χατζηνικολάου προτίμησε να μείνει στα γραφεία της εφημερίδας με τους συνεργάτες του για να «κλείσουν» το φύλλο αναζητώντας ελκυστικά θέματα, παρά να εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων του STAR που τα καταφέρνει και χωρίς αυτόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα