Έχουν πυκνώσει οι επισκέψεις Κοντομηνά στον ΟΠΑΠ

Εξαιρετικά συχνές πληροφορούμαστε ότι είναι οι επισκέψεις του Δημήτρη Κοντομηνά στα γραφεία της διοίκησης της ΟΠΑΠ ΑΕ. Το αφεντικό του ALPHA εθεάθη και πριν λίγες ημέρες πάλι στις εγκαταστάσεις της εταιρίας… δεδομένου όπως είναι γνωστό, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις, για την είσοδο των μετόχων της ΟΠΑΠ ΑΕ στον ALPHA

με ένα ποσοστό της τάξης του 25%.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί οι μέτοχοι της εταιρίας ενδιαφέρονται για την είσοδό τους στην τηλεόραση με ένα μικρό ποσοστό… που για τον ALPHA θα εξασφαλίσει σημαντική ρευστότητα… αφού όπως έχει διαρρεύσει υπολογίζεται ότι το κανάλι με το που θα πέσουν οι υπογραφές θα βάλει στα ταμεία του περίπου 30 εκ ευρώ.

Μάλιστα οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο θεωρούν λογικό να έχουν πυκνώσει οι επαφές των δυο πλευρών, μιας και βάσει των χρονοδιαγραμμάτων το deal αναμένεται να «κλειδώσει» στα τέλη Φεβρουαρίου, με αρχές Μαρτίου. Δηλαδή ο αρχικός σχεδιασμός προέβλεπε η συμφωνία να κλείσει το πρώτο τρίμηνο του έτους… Πιθανότατα λοιπόν, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή ή άλλο πρόβλημα μεταξύ των δύο πλευρών (επειδή πολλά ακούγονται)… σύντομα – ίσως, να βγει και λευκός καπνός!

The post Έχουν πυκνώσει οι επισκέψεις Κοντομηνά στον ΟΠΑΠ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα