Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (23/2/2017)

06:11 23/2/2017 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα χρειάζεσαι περισσότερο από καθετί τους φίλους σου κοντά σου, για να ωφεληθείς από τις συμβουλές τους και να επιλύσεις τα προβλήματα που εδώ και καιρό σε απασχολούν. Οπότε μη χάνεις χρόνο και δώσε τέλος σε αυτά που σε έχουν κουράσει και στεναχωρήσει όλον αυτό τον καιρό.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να έχεις ως όπλα σου τη σταθερότητα και την ψυχραιμία για να μη χάσεις όσα έχεις κατακτήσει ως τώρα και καταλήξεις στην αβεβαιότητα των προηγούμενων μηνών. Τόσο στο οικογενειακό όσο και στο επαγγελματικό περιβάλλον, καλό θα ήταν να αποφύγεις τις εντάσεις και τα απρόσμενα ρίσκα, διότι πιθανόν

να σου γυρίσουν μπούμερανγκ. “Σταθερότητα” είναι η λέξη κλειδί για εσένα.

Δίδυμοι

Σήμερα πρέπει επιτέλους να κινηθείς με αυτοπεποίθηση, για να περιορίσεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται μπροστά σου. Πίστεψε στον εαυτό σου για να πιστέψουν και οι άλλοι σε εσένα και επωφελήσου των ευκαιριών που θα σου έρθουν.

Καρκίνος

Ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνεις αυτή την αλλαγή, που τόσο σε προβληματίζει και τόσο σε στοιχειώνει τον τελευταίο καιρό. Οι αλλαγές φέρνουν τις εξελίξεις και αυτό πρέπει να το καταλάβεις, διότι αλλιώς μένεις πίσω και ίσως να είσαι ο χαμένος της υπόθεσης.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, καλό θα ήταν να αρχίζεις να συμβιβάζεσαι με την έννοια των αλλαγών και να μην εκπλήσσεσαι κάθε φορά που μια από αυτές σου χτυπά την πόρτα, έτσι κι αλλιώς οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Βάλε τη ζωή σου σε μια σειρά και αυτό θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύψει στον ορίζοντα.

Ζυγός

Σήμερα η άποψή σου για πολλά θέματα θα αλλάξει και αυτό σίγουρα θα επηρεάσει και την κρίση σου για διάφορα θέματα. Βέβαια, αυτό δεν είναι απαραίτητα αρνητικό, διότι θα διαπιστώσεις με ποιους μπορείς να συνεργαστείς και να επιλύσεις αυτά που σε απασχολούν. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα λάβεις συμβουλές που θα σου “λύσουν τα χέρια”.

Σκορπιός

Η σημερινή Πέμπτη θα έχει προκλήσεις, ιδιαίτερα από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν. Μην προσπαθήσεις να περάσεις νέες ιδέες ή σχέδια, ιδιαίτερα αν χρειάζεσαι τη βοήθεια κάποιου προσώπου ή προϊσταμένου για να πετύχει.

Τοξότης

Μοιράσου τις σκέψεις ή τις ιδέες σου με άτομα που σε κατανοούν, αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετικό για εσένα. Θα πρέπει να είσαι ξεκάθαρος σε όσα θέλεις από τους άλλους και ιδιαίτερα στις συζητήσεις σου, γιατί μπορείς να παρεξηγηθείς. Δείξε τα συναισθήματά σου με πράξεις και απόφυγε την κτητικότητα.

Αιγόκερως

Σήμερα οι προθέσεις των άλλων γίνονται πιο ξεκάθαρες απέναντί σου. Μια νέα ιδέα που έχεις, θα ολοκληρωθεί μέσω κάποιας συνάντησης. Εάν είσαι αδέσμευτος, μην προσκολλάσαι σε σχέσεις που σε βλάπτουν. Έχεις πολλά να δώσεις, δώσε τα εκεί που αξίζει

Υδροχόος

Σήμερα πρόσεξε τις εντάσεις και παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν άνευ λόγου. Οι συμβουλές από κοντινούς σου ανθρώπους μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες. Κάποιες φορές η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να απομακρύνει άτομα που σε αγαπούν. Έχε το νου σου, να την διορθώσεις!

Ιχθείς

Συγκεντρώσου σήμερα σε όσα πρέπει να τελειοποιήσεις και όχι σε παρελθοντικές σου ενέργειες. Σχεδίασε καλά όσα επιθυμείς να πετύχεις στα επαγγελματικά σου και μην παρασύρεσαι από γνώμες τρίτων, που δεν ξέρουν καλά τη δική σου δουλειά. Το απόγευμα μην μπεις σε συζητήσεις και μη δημιουργήσεις εντάσεις που μπορεί να κρατήσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο myastro.gr…

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (23/2/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα