Εμπόδιο ο Νίκος Παππάς

… για την επιστροφή Μιχόπουλου στην ΕΡΤ;

Με μια ολιγόλογη ανακοίνωση αργά εχθές το βράδυ το Μαξίμου έκανε γνωστό ότι προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Θανάσης Καρτερός… Αντικαθιστώντας τον Θοδωρή Μιχόπουλο που επιθυμούσε να αποδεσμευτεί. Την ίδια ώρα το όνομα του τελευταίου ακούγεται για την ανάληψη επιτελικής θέσης σε τηλεοπτικό σταθμό.

Σημειώνεται ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος έχει περάσει από πολλές θέσεις ευθύνης σε εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς… ενώ τα τελευταία χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί ήταν αρχισυντάκτης ενημερωτικών

εκπομπών στην ΕΡΤ.

Μοιραία λοιπόν το όνομα του Θοδωρή Μιχόπουλου άρχισε να ακούγεται στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής… βοηθούντων και κάποιων δημοσιευμάτων που προηγήθηκαν (το Σαββατοκύριακο) και προεξοφλούσαν την επιστροφή του στην ΕΡΤ.

Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξει ανατροπή και ο έμπειρος δημοσιογράφος να συνεργαστεί με άλλον τηλεοπτικό σταθμό, μιας και η εμπλοκή του Νίκου Παππά ως πολιτικού προϊσταμένου της ΕΡΤ, ενδέχεται να λειτουργήσει αποθαρρυντικά για τον ίδιο… Αφού ως γνωστόν οι σχέσεις των δυο δεν ήταν ποτέ ανέφελες!

The post Εμπόδιο ο Νίκος Παππάς appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα