Η αργοπορία του Σάκη, τα πνιγμένα γελάκια και τα σχόλια για την παρουσιάστρια της πρώτης σειράς

Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ

Αν και μετρά μόλις δεκαπέντε ημέρες στο δυναμικό του ΣΚΑΙ ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας Χάρης Γούλιος (άρτι αφιχθείς από το MEGA) έπεσε σε αυτόν ο κλήρος να ανεβεί πρώτος στο βήμα για την παρουσίαση του νέου προγράμματος του καναλιού σε διαφημιστές και δημοσιογράφους… που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου. Στη συνέχεια μίλησαν ο νέος διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Νίκος Φιλιππίδης, η νέα

διευθύνουσα σύμβουλος Εύη Κουτσαυτάκη, καθώς και η διευθύντρια προγράμματος Αλκηστις Μαραγκουδάκη.

Πέρα όμως από τις επίσημες ανακοινώσεις για τις οποίες γίνεται εκτενής αναφορά στο δελτιο Τύπου… Από τα παραλειπόμενα που ξεχώρισαν και συζητήθηκαν ήταν η αργοπορία του Σάκη Ρουβά με τον οποίο στη συνέχεια όλοι έβγαζαν φωτογραφίες και σελφις… Ενώ αυτό που έκανε κακή εντύπωση και σχολιάστηκε σε πηγαδάκια ήταν η νέα παρτενέρ του Δημήτρη Οικονόμου στην πρωινή καθημερινή εκπομπή «Σήμερα» Μαρία Αναστασοπούλου η οποία επέλεξε να καθίσει στην πρώτη σειρά, δίπλα στον γενικό διευθυντή Γιάννη Σπανολιό, τη στιγμή που «βαριά» ονόματα του σταθμού καθόντουσαν στις πίσω θέσεις!

Επίσης λέγεται ότι Κουτσαυτάκη και Μαραγκουδάκη ενοχλήθηκαν από τη φράση του εμπορικού διευθυντή Γιάννη Σφακιανάκη «Δεν γνωρίζω αν βγει πρώτος ο ΣΚΑΙ, αλλά φέτος θα μας ακολουθήσουν πολλοί»!

Βεβαίως από τα «ορεινά» και όχι μόνο, ακούστηκαν κάποια πνιγμένα γελάκια όταν ο νεαρός διευθυντής ειδήσεων (από χειρογράφου) ιεραρχούσε το όραμα του για την ενημέρωση λέγοντας ότι για μας στον ΣΚΑΙ «προηγείται η είδηση και έπεται ο σχολιασμός και η άποψη», αφού ως γνωστόν δεν ασπάζονται όλοι τη συγκεκριμένη σειρά! Και πρώτος από όλους ο μέντορας του νεαρού στελέχους Μπάμπης Παπαδημητρίου… ενώ κάποιοι άλλοι – διακριτικά πάντα και σεβόμενοι τη βραδιά, θυμήθηκαν ότι ο ίδιος ο Νίκος Φιλιππίδης πριν λίγες εβδομάδες παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεων το περίφημο πια ανάποδο γράφημα της οικονομίας (ώστε κοιτώντας από αριστερά προς τα δεξιά να εμφανίζεται καθοδικός ο δείκτης)! Μια από τις παγκόσμιες πρωτοτυπίες του σταθμού!

Κατά τα άλλα εντύπωση προκάλεσε η χλιαρή αναφορά στο τηλεοπτικό φαινόμενο της χρονιάς «Survivor» που εκτόξευσε το σταθμό στην πρώτη θέση και ο δεύτερος κύκλος θα μεταδοθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν… Ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη.

The post Η αργοπορία του Σάκη, τα πνιγμένα γελάκια και τα σχόλια για την παρουσιάστρια της πρώτης σειράς appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα