Χαμός στη Λεωφόρο

Στο νοσοκομείο ο Ίβιτς – Διεκόπη οριστικά ο αγώνας

Από τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς σημαδεύτηκε ο αγώνας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, με τον αγώνα να διακόπτεται οριστικά μετά από σχετική απόφαση του διαιτητή Γιώργου Κομίνη.

Το παιχνίδι πήρε άσχημη τροπή στο 54ο λεπτό…

Είχε προηγηθεί σύρραξη των παικτών στην περιοχή του Παναθηναϊκού,

μετά τον τσακωμό, Μπεργκ-Κρέσπο. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τότε προηγείτο με 1-0, χάρις στο γκολ του Μπεργκ στο 9΄.

Η ένταση αυτή γενικεύτηκε και από τις κερκίδες εκσφενδονίστηκε ένα κουτάκι μπύρας, το οποίο χτύπησε στο κεφάλι τον Ίβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ έπεσε στο έδαφος και μερικά μόλις λεπτά αργότερα αποχώρησε για τα αποδυτήρια όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του.

Σε κλίμα έντονης αποδοκιμασίας από τον κόσμο των «πρασίνων» αποχώρησαν από το χορτάρι και ο Κομίνης με τους βοηθούς του.

Οι «πράσινοι» κινδυνεύουν τώρα με -3 από το τρέχον πρωτάθλημα (στα playoffs) και -2 από το επόμενο.

Αιχμηρή ανακοίνωση από την ΠΑΕ-ΠΑΟΚ

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιτίθεται στον Παναθηναϊκό στα όσα συνέβησαν στο «Απ. Νικολαϊδης», και έφεραν τη διακοπή του ντέρμπι για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

«Είναι κρίμα που ο Παναθηναϊκός πληρώνει την ανυπαρξία της διοίκησής του. Δεν είναι τα χρήματα που του λείπουν, αλλά η σοβαρότητα.

Η διοίκηση οφείλει να είναι αντίστοιχη του μεγάλου μεγέθους του Παναθηναϊκού.

Δημιούργησαν το κλίμα, αποπροσανατόλισαν συστηματικά τον κόσμο τους εναντίον του νέου “εχθρού”, για να δικαιολογήσουν τη συμπόρευση με τον καινούργιο “φίλο”

Άφησαν την κερκίδα να επιτίθεται στους αναπληρωματικούς και τον επόπτη, να φτύνει κυριολεκτικά και μεταφορικά εμετικά αντεθνικά μηνύματα. Και ένας ηλίθιος από αυτούς που βρίσκονται πάντα, τους έδωσε τη χαριστική βολή.

Η σημερινή ντροπή έχει ονοματεπώνυμο. Η υπόληψη του ελληνικού ποδοσφαίρου δέχθηκε ακόμη ένα μεγάλο χτύπημα.

Γίνεστε ίδιοι με τους καινούριους συνοδοιπόρους σας».
Πηγή ethnos.gr

The post Χαμός στη Λεωφόρο appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα