Μπουρλότο

Κοίτα να δείτε! Τον παραδεχτήκαμε today τον Γιώργο Λιάγκα! Τα πήρε στο κρανίο και ξεσπάθωσε με το τραγούδι της Ηλιάδη που είναι υποψήφιο για την Eurovision και τα έχωσε για τα καλά! Το οποίο το έχετε ακούσει; Tragicι! Δεν υπάρχουν λόγια! Η ντροπή ολάκερη για το country αν πάει κάτι τέτοιο! Μπουζούκι στον εγκέφαλο και λίγα λέμε!

Μαζί σου!
Το τι τρασαδούρα, το τι απαράδεκτο, το τι

άθλιο, το τι ντροπιαστικό το εκσφενδόνισε δεν περιγράφεται! Πες στα βρε husband! Μας άγγιξε ο μπαγάσας στην καρδιά today! Η δε wife τον αγριοκοίταζε… Είναι φαν κάργα του γαρίφαλου τούτη και θίχτηκε!

Ωραίος
Πλάκα είχε στην αρχή, που ο Λιάγκας το έπαιζε βαρύ πεπόνι και έλεγε ότι δεν θα πει την γνώμη του για τα songs. Ο λόγος; Την είπε, λέει, χθες… στο ραδιόφωνο! Πετυχημένη εκεί, η ατάκα Ουγγαρέζου: «Να παίξουμε το ηχητικό!»… Καλό!

Άσε σου λέει μη μπλέξω
Α τσα της! Σπυρόπουλος στο Mega! Αστειευόμαστε, αλλά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την κίνηση της Ελεάννας Τρυφίδου που μπουμπουνάει τα διεθνή στο «Πρωινό mou», να κόψει από βιντεάκι δύο τύπων στην Κίνα που παντρεύτηκαν, το γκέι φιλί τους! Σκιάχτηκε προφανώς το woman μη και δεν πρέπει να βγει στον megalicious αέρα το πρωί και φυλάχτηκε! Την επίμαχη αφαίρεση, εντόπισε και της επισήμανε ευγενικά ο presenter Λιάγκας…

Χάνουμε…
Να δείτε που για αυτό ο μπουμπούκος πάει και φεύγει από τις εκπομπές! Δεν θα μπορεί ο άτιμος να χωνέψει, ότι συμμετέχει σε μία ολάκερη Προανακριτική και του κλέβει την δόξα η Κωνσταντοπούλου! Η οποία μονοπωλεί κατά γενική ομολογία το ενδιαφέρον! Μία κάμερα να έμπαινε βρε παιδιά εκεί και την είχαμε κάνει λαχείο! Πρώτο θέαμα!

Με αυτά και με αυτά, την γλιτώνει ο Γ. Δάρρας που στέκεται και σαν αγγούρι!
Θεϊκή η ατάκα – εξομολόγηση της Ανθής Σαλαγκούδη σε συνέντευξη της, ότι στην αρχή δεν της μιλούσαν στην ΕΡΤ! Περνούσε λέει στους διαδρόμους και ούτε ένα καλημέρα! Ε, τα σόρυ μας βρε guys, αλλά η γκόμενα με τα όσα είχε ακούσει πριν βγει, ήταν η πρώτη της εμπειρία ως presenter σε εκπομπή, είχε και αυτό το «φιλόξενο» κλίμα… ε, μια χαρά μπουμπουνίστηκε από την πρεμιέρα! Το είχαμε πει και επισημάνει ότι ήταν εξαιρετικά άνετη… για τα δεδομένα!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα