Αποκλειστικό: Τσίπρας και Κυριάκος στήνουν γέφυρες με τα αντίπαλα ΜΜΕ

Ο εκλεκτός του Κυριάκου και οι επαφές του Αλέξη με τα εχθρικά μήντια

Ούτε συνεννοημένοι να ήταν Τσίπρας και Μητσοτάκης οι οποίοι πραγματοποιούν όπως μαθαίνουμε ταυτόχρονη προσπάθεια προσέγγισης των μηντιακών ομίλων που βρίσκονται ή θεωρούν ότι θα βρίσκονται στο προσεχές διάστημα απέναντι τους. Ας ξεκινήσουμε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος όπως μάθαμε διεμήνυσε σε ισχυρό επιχειρηματία που εμπλέκεται με τα μήντια και οι σχέσεις τους είναι κάκιστες ότι θέλει ο δημοσιογράφος

που θα καλύπτει τη ΝΔ σε ένα από τα Μέσα του να έχει την έγκριση του και μάλιστα πρότεινε συγκεκριμένο πρόσωπο. Ο επιχειρηματίας αποφάσισε να κάνει αποδεκτό το αίτημα στο σύνολο του. Ετσι το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας ανέλαβε ο εκλεκτός του Κυριάκου. Μένει να δούμε στο επόμενο διάστημα πώς ακριβώς θα αποτυπωθεί και στο δια ταύτα αυτή η γέφυρα που χτίστηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οσον αφορά τον Αλέξη Τσίπρα μάθαμε ότι είχε τηλεφωνική επαφή με ένα από τα διευθυντικά στελέχη μηντιακού ομίλου που αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση και τον ίδιο σφοδρά. Για την επαφή των δύο αντρών η πληροφορία δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, αλλά δεν γνωρίζουμε (ακόμη) το περιεχόμενο της.

Ομως από την άκρως φιλική αρθρογραφία του διευθυντικού στελέχους το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τον πρωθυπουργό μπορούμε να διαπιστώσουμε ότι η επαφή είχε κάποιο πρώτο αποτέλεσμα σε προσωπικό τουλάχιστον επίπεδο, αφού τα Μέσα όπου εργάζεται το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν φαίνεται να αλλάζουν στάση, προς το παρόν τουλάχιστον. Από το ρεπορτάζ που κάναμε μας ειπώθηκε ότι η επαφή του διευθυντή με τον πρωθυπουργό έγινε σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του ομίλου στην ίδια λογική με την προηγούμενη αναφορά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δηλαδή να δημιουργηθεί μια γέφυρα με το αντίπαλο στρατόπεδο και βλέπουμε στην πορεία τι θα γίνει…

Πάντως οι κακές γλώσσες στον μηντιακό όμιλο λένε ότι η επαφή του διευθυντή με τον Τσίπρα και η φιλική αντιμετώπιση που έτυχε ο πρωθυπουργός από τον διευθυντή στη συνέχεια, αποτελούν προϊόν προσωπικής στρατηγικής του διευθυντή ο οποίος όπως λένε κάποιοι βλέποντας ή πιστεύοντας ότι δεν είναι ιδιαίτερα ασφαλής στη θέση του θέλει να δημιουργήσει ένα ευνοικό για αυτόν κλίμα στο Μαξίμου για παν ενδεχόμενο… Μάλιστα λένε κάποιοι ότι δεν αποκλείεται την προσωπική αυτή στρατηγική να προσπαθήσει να τη χρησιμοποιήσει προς όφελος του και στο εσωτερικό του ομίλου. Δηλαδή επειδή οι επαφές αυτές δεν μένουν ποτέ κρυφές (καλή ώρα) ο διευθυντής να προσπαθήσει να πείσει την ιδιοκτησία του ομίλου ότι δεν έχει προσωπικά κίνητρα, αλλά λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στον όμιλο και το Μαξίμου για να υπάρχει ο απαραίτητος δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

The post Αποκλειστικό: Τσίπρας και Κυριάκος στήνουν γέφυρες με τα αντίπαλα ΜΜΕ appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα