Από την «Κυβερνοσύνη» στο «Αναπτυμόνιο»

Ιδιοφυής η νέα καμπάνια του «ΕΘΝΟΥΣ»

Λεξιπλάστες με έξυπνους νεολογισμούς οι εμπνευστές της καμπάνιας του «ΕΘΝΟΥΣ» που ομολογουμένως δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο να «τρέξει» στα Μέσα… Κατάφερε έστω κι έτσι όμως, να κερδίσει τις εντυπώσεις με τη σύγχρονη αισθητική και τη φρεσκάδα της!

Το concept απλό και ταυτόχρονα ιδιοφυές. Αφού η δημιουργική ομάδα της ADMINE που το υπογράφει σκέφτηκε να παίξει με τις λέξεις (μιας και το προϊόν είναι εφημερίδα που θέλει να αφήσει το πολιτικό της στίγμα στη

νέα εποχή)… Δημιούργησε λοιπόν ένα έξυπνο κοκτέιλ νεολογισμών «παντρεύοντας» τις λέξεις που όλοι, πολίτες και πολιτικοί, έχουμε καθημερινά στο στόμα μας.

Από τη μία η λέξη «Ανάπτυξη» που είναι το ζητούμενο και από την άλλη το «Μνημόνιο» που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας… Η ένωσή τους γέννησε το «Αναπτυμόνιο». Αντίστοιχα συνέβη και με τις λέξεις «Κυβέρνηση» και «Δικαιοσύνη» που έδωσαν την «Κυβερνοσύνη»!


Ένας σαφής υπαινιγμός (με το παιχνίδι των λέξεων) για τη νέα εποχή που όλοι προσδοκούμε, επικαλούμαστε και οραματιζόμαστε.

Αυτά τα νέα δεδομένα «Σε έναν κόσμο που αλλάζει» η νέα καμπάνια του «ΕΘΝΟΥΣ», εύστοχα υποστηρίζει ότι «Χρειάζεται νέες λέξεις για να τον προσεγγίσουμε»… και προτρέπει «Γυρίστε σελίδα»… «Πάρτε το ΕΘΝΟΣ στα χέρια σας»!

The post Από την «Κυβερνοσύνη» στο «Αναπτυμόνιο» appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα