Αποκάλυψη για τη φήμη της Ελλάδας το παιχνίδι δύο ζητιάνων στην Piccadilly circus – Γερμανία uber alles (εικόνες)

Στο φτύσιμο μάς έχουν και οι άγγλοι

Η ειρωνεία στο μεγαλείο της. Σκεφτείτε να μην είχαμε και οικονομικό πρόβλημα! Μπορεί η Ελλάδα να βιώνει την μεγαλύτερη κρίση χρέους στον κόσμο, στη Γερμανία άφηναν τον οβολό τους οι περαστικοί εχθές το μεσημέρι από την διάσημη Piccadilly circus του Λονδίνου! Προφανώς οι ασπρουλιάριδες λονδρέζοι, ασυνήθιστοι καθώς είναι

στον ήλιο, η μεσημεριανή λιακάδα τους χτύπησε στο κεφάλι!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το παιχνίδι – όπως το αποτύπωσε ο φακός του Enimerosi24 – με τις σημαίες των κρατών που ζωγράφισαν δυο ευφάνταστοι επαίτες προσκαλώντας τους περαστικούς να τους βοηθήσουν, αφήνοντας όσα χρήματα επιθυμούν στη χώρα της αρεσκείας τους!

Από την αποτύπωση των εικόνων βλέπουμε ότι τα λεφτά πάνε στα λεφτά, με ελάχιστες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα: η σημαία της Γερμανίας συγκεντρώνει περισσότερα από 20 κέρματα, όταν η φτωχή Ελλάδα δεν έχει παραπάνω από 4 κέρματα! Εξαίρεση αποτελεί η Ισπανία και η Γαλλία.

Είναι φανερό ότι έστω και μετά από τρεις δεκαετίες δικαιώνεται ο Χρήστος Σαρτζετάκης, (τι θυμήθηκες τώρα) που αναφώνησε: η Ελλάδα είναι έθνος ανάδελφο!

Keywords
Τυχαία Θέματα