Κυριε φορτσακη: οι «συμμοριες» της δτ-νεριτ ειναι πιο μπροστα απο σας 84.515,82 ευρω!!!

15:11 17/3/2014 - Πηγή: Fimotro
Γράφει ο Κ.Π.
Αγαπητό Fimotro,
Έκανε λέει παρέμβαση η εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού της ΝΕΡΙΤ, μετά από επιστολή της ΟΙΕΛΕ για πλαστά έγγραφα γλωσσομάθειας...
καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι: Πάρτι εκατομμυρίων με την πιστοποίηση γλωσσομάθειας με φόντο το διαγωνισμό προσλήψεων
προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ, καταγγέλλει ο πρόεδρος της και Εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ
στο ΔΣ του ΕΟΠΠΕΠ, Μιχάλης Κουρουτός.

Παρέμβαση για το ίδιο θέμα έκανε και ο πρόεδρος του ΕΣ κ. Φορτσάκης, για τα προβλήματα που παρουσιάζει η ίδια η προκήρυξη. Η κυρία εισαγγελέας και ο κύριος Φορτσάκης δεν θα έχουν καλή πληροφόρηση. Εδώ και περισσότερο από ένα μήνα μιλάμε όχι για πλαστά έγγραφα, αλλά για βαριά βιομηχανία πλαστών πιστοποιητικών, βεβαιώσεων, ακόμα και πτυχίων. Όσο για τα ECDL, εκεί να δείτε τι έγινε. Έτρεξαν «ομαδικά» να τα.... αποκτήσουν(!). Μάλιστα τότε είχαμε ζητήσει την παρέμβαση της κυρίας Ράικου, που έχει χειριστεί ανάλογα θέματα της ΕΡΤ και της είχαμε παραδώσει στο παρελθόν συγκεκριμένα στοιχεία σπατάλης σχολιάζοντας έκπληκτη και σκωπτικά: «Αυτά είναι λεφτά, τι μπήκαμε στο δικαστικό σώμα;» απευθυνόμενη σε συναδελφό της.

Ειδικά για τη γλωσσομάθεια οι πληροφορίες μας, έλεγαν ότι εκτός από φροντιστήριο βορείου Ελλάδος, εμπλέκεται και πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας. Τότε κανένας δεν έδινε σημασία. Αποκορύφωμα ήταν η ανάρτηση στις 7-3, που αναφέραμε τον «ομαδικό βιασμό» που συντελείτε στο φορέα μέσω της προκήρυξης που ελέγχετε από τη «μαφία» και τις «συμμορίες» του ραδιομεγάρου και των συνεργατών τους.

Το ΔΣ κ. Φορτσάκη φέρει ακεραία την ευθύνη, και είναι ανάξιο να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Θα δείτε όταν ανοίξουν οι φάκελοι των ενδιαφερομένων και γίνουν οι επιλογές των «επιτυχόντων» τι σκάνδαλο θα ξεσπάσει.

Και πριν κοπάσει το σκάνδαλο των προσλήψεων, ετοιμαστείτε για νέο μεγαλύτερο σκάνδαλο που αφορά το πρόγραμμα και τις εκπομπές που δίνονται σε φίλους, ημέτερους και δικά μας «παιδιά». Δεν είναι τυχαίο ότι το πρόγραμμα το χειρίζεται προσωπικά η «Μεγάλη Αικατερίνη» και την ανάθεση εκπομπών την επεξεργάζονται «νοσοκόμες και ανιψιές» μαζί με πρόσωπα από τη φθαρμένη και παλιά ΕΡΤ που ξέρουν από «βρωμοδουλιές» και «μάσες», βάζοντας στο παιχνίδι και αξιωματούχους του φορέα η αντίστροφα να συμμετέχουν.

Κύριε Φορτσάκη ελέγξατε τον κ. Ππροκοπάκη πως και γιατί έδωσε 84.515,82 ευρώ σε μια «χρεοκοπημένη» εταιρία την «ΑΝΚ επε» για δύο μήνες να τρέξει το τρίτο ραδιοφωνικό πρόγραμμα; Αυτό δεν είναι ντροπή, είναι κατάντια(!). Εννέα μήνες και κάτι οι άνθρωποι της ΔΤ και όλο το προσωπικό της εάν δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα, πως θα λειτουργήσει στις 27 Απριλίου το «νέο» τηλεοπτικό κανάλι; Τι συμφέροντα κρύβονται; Ο κύριος Καψής έχοντας στραμμένο το βλέμμα στην ευρωβουλή κάνει το «ψάρι». Τελικά ποιος έχει την ευθύνη του φορέα; Η μαφία και οι συμμορίες από την παλιά και αμαρτωλή ΕΡΤ;

Κύριε Φορτσάκη, ζητήστε τον κατάλογο των εκπομπών ποια πρόσωπα. θα τις πάρουν. Τα «λεφτά» είναι «πολλά» για 20-25 εκπομπές 2-3 μηνών. Είναι κάποια εκατ., όταν μάθετε στείλτε μου ένα τηλεγράφημα. Και ξέρετε ποια είναι η τραγωδία; Ότι ενώ είχαν αποφασίσει που θα έδιναν τις παραγωγές, έβαλαν παραγωγούς και δημιουργούς να στέλνουν προτάσεις. Δεν μας άκουσαν τότε, οι παραγωγοί-δημιουργοί (βλέπετε Μονόγραμμα) ότι η πρόσκληση ήταν «μούφα» για να καλύψουν τις βρωμιές, και οι δημιουργοί έστειλαν προτάσεις!!! Βέβαια και όσοι πάρουν εκπομπές δεν θα προφθάσουν να τις υλοποιήσουν, και θα μπούν σε νέες περιπέτειες. Διότι η ΕΡΤ θα επαναλειτουργήσει, μετά τις πολιτικές εξελίξεις που έρχονται σύντομα. Κύριε Φορτσάκη διαβάστε ένα απόσπασμα τι λέγαμε μεταξύ άλλων, στις 7-3 όταν εγκαλούσατε για πρώτη φορά το ΔΣ για τις άστοχες αποφάσεις του, ζητώντας απαντήσεις. Αφιερωμένο με αγάπη σε εσάς:

«Όσοι παρακολουθούν τα τελευταία 24ωρα τι ακριβώς συμβαίνει με την προκήρυξη και τη λίστα των ονομάτων της ΝΕΡΙΤ , καλλιτεχνικών και δημοσιογραφικών ειδικοτήτων, και το «μαγείρεμα» από τη «μαφία» και τις «συμμορίες» του ραδιομεγάρου, πηγαίνει κατ΄ευθείαν στον ψυχίατρο!!! Οι πιο βαριά νοσούντες, μπαίνουν άμεσα χωρίς διάγνωση σε «ευαγές ίδρυμα».

Υποτίθεται ότι η ΕΡΤ έκλεισε με πραξικοπηματική «πολιτική» απόφαση γιατί ήταν ένα διαφθορείο». Η ηγεσία της ΝΕΡΙΤ, με την κάλυψη-πιθανώς-της πολιτικής ηγεσίας, πρόσθεσε δίπλα από τη λέξη «διαφθορείο» και τη λέξη «πορνείο». Το γράφω μετά λόγου γνώσεως και όποιος θέλει ας το αμφισβητήσει. Η προκήρυξη με τα λεγόμενα των κ.κ. Σαμαρα-Κεδίκογλου- Καψή, και πολλών βουλευτών της συγκυβέρνησης, έγινε για να ξεχωρίσει το στάρι από την ήρα μέσα από διαφάνεια και αξιοκρατία. Κύριε Καψή η είστε πολύ αφελής η μας δουλεύετε η σας δουλεύουν. Δεν σας έχω για τόσο «κουτό».

Η προκήρυξη πρόσληψης καλλιτεχνικών και δημοσιογραφικών ειδικοτήτων, είναι διάτρητη, φωτογραφική, παράνομη και δεν αντέχει σε καμία λογική. Η πληθώρα πλαστών εγγράφων, πιστοποιητικών, βεβαιώσεων και αναγνώριση ιδιωτικών σχολών σε ΑΕΙ-ΤΕΙ η μη αναγνωρισμένων πτυχίων κατέχουν εξέχουσα θέση. Σύμφωνα με έγκυρους και έγκριτους νομικούς κύκλους θα εκπέσει στο πρώτο δικαστήριο από τον πρώτο προσφυγόντα που έχει έννομο συμφέρον. Και αυτό είναι το 50-60% των ενδιαφερομένων.

Κύριε Φορτσάκη εσείς καθηγητής Νομικής, έγκριτος νομικός, ενώ αντιδράσατε στην πρώτη δημοσιοποίηση των ονομάτων, μετά σιωπή. Γιατί; Μήπως η μαφία σας εμποδίζει να αντιδράσετε; Ίσως είστε το μοναδικό η ένα από τα λίγα πρόσωπα με αξιοπρέπεια, γιατί διακυβέβαιτε το κύρο σας;

Εμείς κ. Φορτσάκη έχουμε όλες τις πληροφορίες για το παρασκήνιο και τον τρόπο επιλογής των «παιδιών» σας από τη μαφία που έχει επιφορτιστεί από την ημέρα «λειτουργίας» του μορφώματος για την προσληψή τους, φωτογραφικά στην προκήρυξη όσοι συνεργαστούν. Η προκήρυξη έγινε γι΄αυτούς και παράλληλα να βολέψουμε και κάποιους που δεν έχουν σχέση με το αντικείμενο».
Keywords
Τυχαία Θέματα