Από 29/11… «Success Stories» στo Novalifε!

Νέα εκπομπή με παρουσιαστή τον Σπύρο Κούφαλη

Συναρπαστικές ιστορίες Ελλήνων που κατάφεραν να διακριθούν στον τομέα τους θα επιχειρήσει να αναδείξει η νέα εκπομπή «Success Stories», που θα μεταδίδεται από τις 29 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή στις 23:00, αποκλειστικά στο Novalifε. Παρουσιαστής της νέας εκπομπής του ψυχαγωγικού καναλιού της Nova είναι ο δημοσιογράφος και εκδότης Σπύρος Κούφαλης.

Κορυφαίοι Έλληνες από διάφορους κλάδους, όπως

επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και γιατροί, αποκαλύπτουν στην εκπομπή «Success Stories» και στον Σπύρο Κούφαλη μικρά και μεγάλα μυστικά της επιτυχημένης τους διαδρομής. Οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθούν μια 45λεπτη βιωματική βιογραφία που προβάλλει ανθρώπους που λειτουργούν ως πρότυπα επιτυχίας για τους νεότερους.

Πρώτος προσκεκλημένος την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου είναι ο αστροφυσικός και διευθυντής του Ευγενίδειου Πλανητάριου, Διονύσης Σιμόπουλος. Στις επόμενες εκπομπές «Success Stories», οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, που σκοπό έχουν να αναδείξουν ιστορίες επιτυχημένων Ελλήνων, οι οποίοι διάνυσαν μια σπουδαία πορεία στην επαγγελματική τους ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα