Απεφεύχθησαν οι εκλογές – συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει ΕΡΤ – νέο ραντεβού των πολιτικών αρχηγών αύριο στις 8.30

Μετά από επτά ώρες συνεδρίασης χωρισμένες σε δύο ισάριθμες συναντήσεις των τριών πολιτικών αρχηγών, φαίνεται ότι οι Βενιζέλος και Κουβέλης – καταρχάς τουλάχιστον, αποδέχθηκαν ότι δεν υπάρχει ΕΡΤ! Και οι δύο αρχηγοί απέφυγαν να μιλήσουν για ΕΡΤ και αντίθετα, αναφέρθηκαν σε δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό τομέα που πρέπει όμως να λειτουργήσουν – και εδώ φαίνεται να μην έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία μεταξύ

των τριών – οι τρεις συχνότητες. Αφού σύμφωνα με πληροφορίες η πλευρά της ΝΔ μιλάει για μεταβατική επαναλειτουργία, αλλά με κοινό πρόγραμμα των τριών συχνοτήτων.

Το σίγουρο είναι ότι η ΕΡΤ δεν θα μας οδηγήσει σε εκλογές και ευτυχώς, διότι θα ήταν δραματικό να κόβονται συντάξεις, μισθοί και φάρμακα, να μην ανοίγει μύτη και να διαλύεται η χώρα επειδή έκλεισε ένας διαφθαρμένος οργανισμός, προκειμένου να ξανα-ανοίξει και να ξανα-λειτουργήσει από μηδενική βάση. Σίγουρα το νέο ραντεβού των τριών αρχηγών αύριο στις 8:30 δηλώνει ότι απεφεύχθησαν οι εκλογές, αλλά προδίδει μια αδυναμία των πολιτικών να δώσουν λύση στο θέμα της ΕΡΤ, πετώντας το μπαλάκι στους δικαστικούς!

Keywords
Τυχαία Θέματα