Απάντησις εκ καθήκοντος σε τρεις

Του Σεραφείμ Χ. Μηχιώτη

Πληροφορήθηκα μόλις τώρα τρεις «απαντήσεις» (γιά την ακρίβεια πρόκειται περί «σχολιασμών», εν συνεχεία των δύο τελευταίων δικών μου αναρτήσεων, σχετικών με τις αρχαιρεσίες εις την ΕΣΗΕΠΗΝ και την μεταλλαγή της «Εφ.Συν»), επί των οποίων κρίνω επιβεβλημένο να σημειώσω τα ακόλουθα:

1. Προς το συν. Ζώη Μαρίνο-Ταμία της ΕΣΗΕΠΗΝ: Ποιά είναι η δική σας εκδοχή σχετικώς, οφείλατε να την παρουσιάσετε, ώστε να έχει

βάση και το σχόλιο σας. Άλλως…

2. Προς το συν. Γιάννη Μαμουζέλο, υπογράφοντα αυτή τη φορά, ως «Δημοσιογράφος- Συγγραφέας, Μέλος ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ»: Εφ’ όσον, όπως προλέγετε δεν είσθε γνώστης των ένδον της «Εφ.Συν», πώς τοποθετείσθε επί των όσων έγραψα, βάσει…υποθέσεων;(…) Αυτό δεν είναι ορθό δεοντολογικώς εν γένει και δημοσιογραφικώς όλως ιδιαιτέρως. Το περί…»ρηχού» των επιχειρημάτων μου, απλώς το αντιπαρέρχομαι.

3. Προς την Σ.Δ. «μία τακτική αναγνώστρια»: Απάντηση σε άτομο που δεν επιθυμεί να γράψει ευθαρσώς, με τα πλήρη στοιχεία του, δεν νοείται. Αυτός ο τρόπος «επικοινωνίας» ελέγχεται ως υποκρύπτων σκοπιμότητες ή υπαγορεύσεις από κέντρα προπαγάνδας.

Σας ευχαριστώ, αγαπητοί φίλοι, γιά τη φιλοξενία.

Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα