Ανύπαρκτο ελληνικό κράτος!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Η ATHENS TECHNICAL SERVICE (Καλλιρρόης 91 αλλά μάλλον ισχύει το 89) είναι μια κατά τα φαινόμενα σοβαρή εταιρία Διαχείρισης Κοινοχρήστων η οποία σύμφωνα με την ιστοσελίδα της διαθέτει και πιστοποίηση ISO από την TUV HELLAS (ISO 9001:2008 αρ. πιστ. 041110158) .

Έρχεται λοιπόν σε συμφωνία με ανυποψίαστους πολίτες, κατοίκους Πολυκατοικιών, οι οποίοι λόγω

κρίσης καταφεύγουν σε εταιρίες διαχείρισης κοινοχρήστων για να αποφεύγουν τις μεταξύ τους έριδες, και αφού εκταμιεύσει ένα σεβαστό ποσόν από το αποθεματικό της Πολυκατοικίας «θύμα» αρχίζει (το «προσωπικό» της) να μην σηκώνει ούτε το τηλέφωνο. Με αρωγό την τεχνολογία-αναγνώριση κλήσεων «αποκλείει» τους πελάτες-θύματα και από αυτήν την επικοινωνία!!! Αν κατά λάθος κάποτε απαντήσουν είναι εκνευριστικά επιθετικοί. Ούτε καν στους δικαστικούς επιμελητές δεν ανοίγουν για την επίδοση εξωδίκου !!!

Επειδή ως πολυκατοικία πέσαμε θύματά τους, λόγω και της αφελούς και ευκολόπιστης τελευταίας Διαχειρίστριάς μας, βρεθήκαμε να έχουμε πληρώσει γύρω στα 4500 ευρώ στην εν λόγω εταιρία αλλά….ω του θαύματος οι λογαριασμοί έληξαν απλήρωτοι (με κίνδυνο διακοπής αερίου-θέρμανσης καθώς και ηλεκτρικού κοινοχρήστων χώρων με ό,τι αυτό συνεπάγεται) καθώς και τα συνεργεία με τα οποία επί χρόνια η Πολυκατοικία συνεργάζεται.

Την ίδια στιγμή η ATHENS TECHNICAL SERVICE συνεχίζει να δίνει προσφορές όταν καλείται από μη «γνωστό» τηλέφωνο (έχουν βάλει άραγε οροφή στο ποσόν που θέλουν να μαζέψουν;) παρουσιάζοντας ταυτόχρονα το προφίλ μιας πολύ σοβαρής εταιρίας.

Απευθυνθήκαμε στην Αστυνομία η απάντηση ήταν: Κάντε μήνυση (5-7 χρόνια χωρίς τις αναβολές και αν θα παραμένουν ακόμα στην Ελλάδα), ΣΔΟΕ, Υπηρεσία Οικονομικού Εγκλήματος….όλοι μας αντιμετώπισαν ως εξωγήινους. Η ATHENS TECHNICAL SERVICE συνεχίζει όμως να διαθέτει γραφεία, ΑΦΜ και άδεια (;) από το αρμόδιο Υπουργείο.

Τελευταία μας ελπίδα η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή στην οποία κάναμε καταγγελία.

Παράλληλα μετά από έρευνές μας ανακαλύψαμε ότι τους έχει ανακληθεί η Πιστοποίηση ISO από τις 2/11/2012 ΑΠ 12.27223/41361706/ΓΛ(η ATHENS TECHNICAL SERVICE όμως συνεχίζει να δημοσιεύει το πιστοποιητικό στην ιστοσελίδα της).

Ιδιοκτήτης της φέρεται κάποιος «κ.» Μ. Περράκης ο οποίος δεν εμφανίζεται ποτέ (μάθαμε ότι πρόκειται για πρώην εργολάβο με σεβαστή φρουρά μπράβων) ενώ επικεφαλής του γραφείου εμφανίζεται η νεαρά λογίστρια (κατά δήλωσήν της) «κ.» Όλγα Κουτρουμάνου διαθέτουσα μάλιστα και λογιστικό γραφείο στον Πειραιά επί της οδού Αιγάλεω 49 (τηλ:2104101097) ATHENS TECHNICAL SERVICE

(ευτυχώς που υπάρχει και το διαδίκτυο και ανακαλύπτουμε τα «μπουμπούκια»).

ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ :

ΠΩΣ ΤΟ @@@@@ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;

Keywords
Τυχαία Θέματα