Αναταράξεις στο ΚΚΕ λόγω απολύσεων στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ – Απομακρύνονται Μαίλης & Μεντρέκας – Εξοργισμένη η Κανέλλη

Οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΚΚΕ συνδέονται άμεσα με τις εσωκομματικές ισορροπίες των διαφόρων ομάδων και οικογενειών που έχουν καταλάβει τα τελευταία χρόνια το ιστορικό κόμμα. Όπως φαίνεται, απομακρύνονται από το Γραφείο Τύπου ο Μάκης Μαϊλης και ο Παναγιώτης Μεντρέκας και την προπαγάνδα του ΚΚΕ αναλαμβάνουν ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ και υπεύθυνος για το portal του 902 και ο Γιάννης Γκιόκας, βουλευτής και μέλος της ΚΕ. Αυτό θα γίνει άμεσα και μάλιστα με τη δικαιολογία ότι οι σύντροφοι που θα απομακρυνθούν θα αναλάβουν νέα καθήκοντα (πάγια δικαιολογία σε τέτοιες περιπτώσεις).

Σύμφωνα με κάποιες εκτιμήσεις ο Μάκης Μαϊλης προορίζεται για διευθυντής του Ριζοσπάστη στη θέση του Στέφανου Λουκά ο οποίος τελευταία εμφανίζεται πολύ «κουρασμένος» και «απογοητευμένος» με την αποστολή που ανέλαβε να φέρει σε πέρας, τις εκκαθαρίσεις των μη κομματικών και των μη αρεστών δημοσιογράφων του Ριζοσπάστη. Δεν τον βοηθά, φαίνεται, ούτε η μίμηση του Στάλιν με την υπογραφή «Ι» (Ιωσήφ) που βάζει στα κείμενά του, να το πάρει απόφαση.

Ταραχή όμως υπάρχει και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η δημοσιογράφος και βουλευτής Λιάνα Κανέλλη δηλώνει σε διάφορες συζητήσεις που γίνονται ακόμα και σε δημόσιους χώρους, εξοργισμένη με τις απολύσεις στο Ριζοσπάστη ενώ ζήτησε και συνάντηση με την Αλέκα Παπαρήγα για να θέσει το ζήτημα.

Πηγή: neyrospastis.wordpress.com

Keywords
Τυχαία Θέματα