Άλλος ένα καβγάς Κατρούγκαλου – Χατζηνικολάου

Αφού δεν ταιριάζουν… γιατί δεν ακολουθούν τη μέθοδο Πρετεντέρη;

Έχει αποδειχθεί ότι δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους… Παρόλα αυτά συνεχίζουν να συνομιλούν, με αποτέλεσμα μονίμως να τσακώνονται; Ο λόγος για τον υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο και τον Νίκο Χατζηνικολάου που για άλλη μια φορά εχθές το βράδυ στην εκπομπή «Ενικός»… Ένα σχόλιο του υπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου στάθηκε αφορμή να διαπληκτιστούν.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είχε ξεκινήσει να λέει για μια τροπολογία που φρενάρει τις επενδύσεις… Και πριν ολοκληρώσει, πετάγεται ο υπουργός λέγοντας «Κύριε Χατζηνικολάου

να σας προστατεύσω… Την αποσύραμε»… Ο Χατζηνικολάου ξεκίνησε τα δεν χρειάζομαι προστασία και μη με ειρωνεύεστε εμένα… Και κάπου εκεί έκλεισε η συνομιλία.

Νωρίτερα ο υπουργός είχε διαπληκτιστεί και με τον Νίκο Στραβελάκη που βρισκόταν στο στούντιο, αμφισβητώντας τα στοιχεία που του παρέθετε… Παρενέβη ο Νίκος Χατζηνικολάου προστατεύοντας το συνάδελφό του… Αλλά το κλίμα είχε ήδη βαρύνει.

Θυμίζουμε ότι αντίστοιχος καβγάς, Χατζηνικολάου – Κατρούγκαλου, είχε σημειωθεί πάλι όταν ο υπουργός ήταν καλεσμένος στο στούντιο του STAR για να μιλήσει τότε για πρώτη φορά για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο… Κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν ο Χατζηνικολάου είχε πεισμώσει… Το ίδιο και ο Κατρούγκαλος… Δεν υποχωρούσε κανείς… Τελικά πήγαν σε διάλειμμα και όταν επέστρεψαν τα είχαν ψευτο-βρει!

Συμπέρασμα: αφού τους χαλάει, γιατί ο Χατζηνικολάου συνεχίζει να τον προσκαλεί στις εκπομπές του και ο Κατρούγκαλος να αποδέχεται την πρόσκληση; Αφού στο τέλος πάντα τσακώνονται; Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους, δεν είναι κακό… Ούτε εις βάρος της ενημέρωσης! Εδώ ο Πρετεντέρης τα τελευταία 4 χρόνια βγάζει εκπομπές – πριν το 2015, χωρίς εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετά το 2015, χωρίς εκπρόσωπο της κυβέρνησης!

The post Άλλος ένα καβγάς Κατρούγκαλου – Χατζηνικολάου appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα