Άλλαξαν στέγη τα φιλικά – 10.000 ευρώ το κόστος των δύο αγώνων για το Mega;

Περίεργη αλλαγή στέγης σημειώθηκε στα φιλικά της Εθνικής ποδοσφαίρου που προετοιμάζεται στην Αυστρία για το EURO. Τα δυο φιλικά παιχνίδια με Αρμενία, Σλοβενία είχε γίνει γνωστό πως τα πήρε η πλατφόρμα του ΟΤΕ, γεγονός που είχε δυσαρεστήσει πολλούς φάν της Εθνικής αφού η πρόσβαση παραμένει δύσκολη.

Και ενω όλοι το είχαν σίγουρο, ξαφνικά το MEGA

των χιλίων προβλημάτων προβάλλει τρέιλερ διαφημίζοντας τα δυο φιλικά παιχνίδια! Μάλιστα το κανάλι της Μεσογείων διαφημίζει τον σπήκερ του αγώνα που θα αποχωρήσει σε λίγες ημέρες απο το κανάλι, δηλαδή το Γιώργο Θαναηλάκη, ενω δεν εμφανίζεται καν ο Σωτηρακόπουλος, που μετέδιδε όλα τα παιχνίδια!

Ξεπερνώντας τα εσωτερικά των σπήκερ παραμένει περίεργο, πώς τα φιλικά «πέταξαν» απο τον ΟΤΕ στο MEGA, που δεν έχει φράγκο τσακιστό. Η πιάτσα λέει πως το αντίτιμο των δικαιωμάτων ήταν ευτελές, μιλούν μάλιστα για 10 χιλ ευρώ και τα δυο παιχνίδια. Το γεγονός πως η εταιρεία γερμανικών συμφερόντων SPORT five η οποία διακινεί τα παιχνίδια της Εθνικής με τον εκ Κύπρου εκπρόσωπο, έχει καλές σχέσεις με το MEGA φαίνεται πως τελικά έπαιξε το ρόλο του. Βέβαια μια άλλη παράμετρος είναι γιατί τα ματς δεν τα πήρε η ΕΡΤ που έχει και το φιλέτο του EYRO, αλλά αυτό φαίνεται εύκολο να απαντηθεί, αφού στην Αγία Παρασκευή τρέχουν με τις πολιτικές εξελίξεις, σιγά μην αφιέρωναν χρόνο για ποδόσφαιρο…

Keywords
Τυχαία Θέματα