Άγρια κόντρα από σήμερα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ALPHA

… με στόχο την επικράτηση στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Μια καινούργια ημέρα ξεκινάει από σήμερα στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό ανάμεσα στον ALPHA και τον ANT1 με στόχο την επικράτηση στην ενημέρωση.
Το κανάλι του Αμαρουσίου από σήμερα αλλάζει τα προγράμματα του πριν και μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρωτοκαθεδρία της Κάντζας… Και μέσα στο επόμενο διάστημα θα κορυφωθούν οι αλλαγές με σημαντικές ανατροπές στο δελτίο του.

Συγκεκριμένα

από σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου το νέο lead in του σταθμού θα είναι η επιτυχημένη σειρά «Δίδυμα φεγγάρια» που θα προσπαθήσει να ανακόψει τη δυναμική του «Deal» που σαρώνει στον ALPHA, σε όλα τα κοινά! Ομολογουμένως το στοίχημα είναι πολύ δύσκολο, διότι το τηλεπαιχνίδι έχει το φανατικό κοινό του, ενώ παράλληλα το δελτίο ειδήσεων του καναλιού με τον Αντώνη Σρόιτερ – επίσης, έχει βαθιές ρίζες στο κοινό… αφού πρόκειται για ένα δελτίο με ισχυρή ταυτότητα, δυναμική, σωστές δοσολογίες και άκρως παρεμβατικό.

Επιπλέον ένα δύσκολο στοίχημα για τον ΑΝΤ1 θα είναι τα νεανικά κοινά… μιας και τα «Δίδυμα φεγγάρια», το νέο lead in του καναλιού, ενώ σημειώνει καλά ποσοστά στο γενικό μέσο όρο, στα νεανικά κοινά βρίσκεται πολύ χαμηλά… σε αντίθεση με το «Deal» που είναι οδοστρωτήρας!

Απο την άλλη πλευρά βεβαίως μένει να δούμε και τη νεα φυσιογνωμία του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, καθώς και την ανταπόκριση που θα έχει στο κοινό… Ωστόσο, όπως όλα τα πράγματα θα χρειαστεί χρόνος, δεδομένου ότι οι συνήθειες των τηλεθεατών στο κομμάτι της ενημέρωσης δεν αλλάζουν το ίδιο εύκολα με άλλα προγράμματα.

Η μάχη θα είναι ενδιαφέρουσα και πολύ σκληρή!

The post Άγρια κόντρα από σήμερα ανάμεσα σε ΑΝΤ1 και ALPHA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα