«Άδειασε» την Κοσιώνη ο διευθυντής του MEGA

Περισσότερο με «άδειασμα» της Σίας Κοσιώνη ερμηνεύθηκε η απάντηση του διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστου Παναγιωτόπουλου στο προσωπικό του σάιτ aixmi.gr, παρά ως διάψευση των σεναρίων περί αντικατάστασης της Όλγας Τρέμη στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν. Το στέλεχος του καναλιού αποφεύγοντας κάθε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα, στάθηκε στην ονοματολογία που

έχει αναπτυχθεί και εστιάζοντας στο πρόσωπο της Σίας Κοσιώνη που φέρεται ως πιθανότερη αντικαταστάτριά της ξεκαθάρισε ότι «Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει με την κεντρική παρουσιάστρια του Σκάι. Ούτε καν νύξη για το ενδεχόμενο μετακίνησής της στο Μega».

Είναι γεγονός ότι η αναστάτωση στο κανάλι του Φαλήρου έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ενώ η ρευστότητα, τόσο σε επίπεδο προσώπων όσο και εκπομπών, είναι η μόνη βεβαιότητα! Άλλωστε η συζήτηση που έχει ανοίξει και μάλιστα από μηδενική βάση, ξεκίνησε από την ανάγκη επαναπροσδιορισμού του προφίλ του σταθμού, με ό,τι συνεπάγεται αυτό… Ενδεχομένως, γνωρίζοντας ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος το κλίμα που επικρατεί στο κανάλι, επέλεξε να πάρει αποστάσεις και να αποσυνδέσει τις όποιες εξελίξεις, με τις δικές του μελλοντικές αποφάσεις.

Έτσι, προς το παρόν τουλάχιστον το θέμα παύει να είναι αν η Σία Κοσιώνη μετακινείται στο MEGA και το ενδιαφέρον μετατοπίζεται στο εσωτερικό του στον ΣΚΑΙ που αναζητά – όπως όλα δείχνουν, τη νέα του ταυτότητα. Σε συνδυασμό με τις αλλαγές στο STAR και τη στροφή που επιχειρεί στην ενημέρωση, στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν το σενάριο να καλύψουν το κενό, με αλλαγή στη δοσολογία του προγράμματος υπέρ της ψυχαγωγίας. Με το επιχείρημα ότι θα ανέβουν τα ποσοστά τηλεθέασης στις ηλικίες 15 – 44 και θα προσελκύσουν διαφήμιση, λέγεται ότι θα συρρικνώσουν το ενημερωτικό πρόγραμμα, χωρίς να αποκλείονται αλλαγές ακόμη και στο περιεχόμενο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, με άλλη όμως παρουσιάστρια… το όνομα της οποίας ακούστηκε στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΚΑΙ στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν.

Από την εφημερίδα «στο Καρφί»

Keywords
Αναζητήσεις
σαιτ της κοσιωνη, φορολογικη δηλωση κοσιωνης
Τυχαία Θέματα