You are a check machine!

Για πάμε, για να την κάνουμε! Άσχετο. Βρε guys εκεί στο δελτίο του Mega, αυτός ο Στέλιος Παπαπέτρου, δεν ακούγεται ολίγον τι ωσάν… ρομπότ; Μηχανοκίνητος! Κάθε φορά που θα τον ακούσουμε στα ξαφνικά σε βιντεάκι του, το νου μας πάει στη βιομηχανική επανάσταση! He is a check machine!

Διαβαστερός
Και με την ευκαιρία, στα θετικά των megalicious αποχωρήσεων, η καθιέρωση πλέον του Στρατή Αγγελή στα διεθνή. Ο τύπος έχει το κάτι του! Είναι τα γυαλιά του (ευφυές που αφαιρέθηκαν τα κορδονάκια by the way!) και ο ήχος της φωνής του, που βγάζει

κάτι το… ακαδημαϊκό. Τα «μελετάει» τα ξένα τηλεγραφήματα!

Όαση
Εδώ και μέρες θέλουμε να το μπουμπουνίσουμε και όλο η επικαιρότητα δεν μας αφήνει. Το ότι ένα κάρο άτομα μας εκσφενδονίζουν θετικά, για την επιλογή του Alpha να βάλει στις 21.00 καθημερινά (και σε γερή δόση επεισοδίων μας τονίζουν!) το Two and a half men. Τι να σας λέμε τώρα! Ξετρελαμένοι! Και με τον τελευταίο σπαρταριστό κύκλο με Άστον Κούτσερ, μας πρήζουν για να το καταγράψουμε!

Ο ναρκισσισμός και η αλλοτρίωση στο κόκκινο 
Τι κολλημένα άτομα και φουλ βουτιά στη ματαιοδοξία τους. Στην εικόνα και το ψώνιο τους. Σίσσυ Χρηστίδου με την παρέα της κατακλύζουν τα μπλόγκια και τις ιστοσελίδες με φωτο που ανεβάζουν σωρηδόν στα twitter τους… Αθάνατες περιπτώσεις!

Εντοιχισμένη η μούρη με τη κάμερα
Εδώ εσύ λες να φύγω επιτέλους για διακοπές (έφθασε η ώρα!) να τα κλείσω τα everything, υπολογιστές κινητά και συσκευές… και τούτοι πάνε για μπάνιο, βρίσκονται στο πλοίο, λιάζονται στην ψάθα, με το μυαλό τους να το μοιραστούν με τους followers τους! Με την ελπίδα βεβαίως βεβαίως και την γνώση, ότι όλο και κάποιο τσακάλι από τα μίντια (τρομάρα τους) θα καιροφυλακτεί για να το μπουμπουνίσει! Τι άνθρωποι τούτοι βρε guys μου! Απίθανοι!

Ο καθένας με τον καημό του…
Όσο προλάβαμε να κάνουμε watch, αναμενόμενα τα πλάνα της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου. Πάντως ειδικά για εμάς τους Greek people έχει μια νοσταλγία το situation, αφού όλοι ψιλοαναπολούμε την χρυσή εποχή της δικής μας Ολυμπιάδας! Τότε που ούτε Μέρκελες ακούγαμε όλη την ώρα, ούτε Σόιμπλεδες, ούτε το nothing! Έρρεε το άτιμο από παντού! Άχι βάχι!

Αυτό ήταν! Αμπάχα μπούχα και have a nice υπόλοιπο summer!
(Σε περίπτωση που υπάρχει country έως τον Σεπτέμβριο, ανανεώνουμε το ραντεβού μας! )
Volume τώρα για το συμβολικότατο songάκι! Runaway!

Γιώτα Δημητρακοπούλου

* Πηγή φωτο nonews-news.blogspot.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα