Pure γκεμπελισμός!

Ή αλλιώς «αγιογραφώντας» τους μετόχους που εγκατέλειψαν MEGA και ΔΟΛ

Καλώς ή κακώς η παρούσα κυβέρνηση έχει δώσει δεκάδες αφορμές και μάλιστα εξαιρετικά σοβαρές για να της ασκήσει κανείς σκληρή κριτική… για αυτό μόνο ως κακόγουστο καλαμπούρι – αν όχι συνειδητή διαστρέβλωση της πραγματικότητας που αγγίζει τα όρια της προπαγάνδας, ακούγεται όταν ορισμένοι της χρεώνουν την κατάσταση που έχουν περιέλθει το MEGA και ο ΔΟΛ.

Από

την πεπατημένη δεν ξέφυγε ούτε ο νέος «Αγιογράφος» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» Μιχάλης Μητσός γράφοντας εχθές με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «Το μεγαλύτερο επίτευγμα αυτού του αριστερού πειράματος μπορεί να είναι η συμφωνία του ESM να εγκρίνει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος μετά τη συγγνώμη που ζήτησε ο Τσακαλώτος: κάπως φτωχό. Μπορεί να είναι επίσης το κλείσιμο του ΔΟΛ και του MEGA: κάπως χυδαίο».

Δυστυχώς όμως πιο χυδαίο από όλα είναι η γκεμπελική μέθοδος της επανάληψης μιας διαστρεβλωμένης πραγματικότητας, προκειμένου στο τέλος να μείνει κάτι από ένα ψέμα… που μέχρι και οι μέτοχοι του MEGA έχουν διαψεύσει ενόρκως μάλιστα, καταθέτοντας στην Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ.

Εδώ όμως ο δημοσιογράφος, αγνοεί όχι μόνο μια πραγματικότητα που θέλει τους μετόχους δύο «μαγαζιών» να τα έχουν εγκαταλείψει, αρνούμενοι να συνεισφέρουν οικονομικά (σχετική δήλωση είχε κάνει ο Φώτης Μπόμπολας)… επιπλέον προσβάλλει τη νοημοσύνη των συναδέλφων του που είναι απλήρωτοι με αποκλειστική ευθύνη του Σταύρου Ψυχάρη και όχι της κυβέρνησης!

The post Pure γκεμπελισμός! appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα