MEGA αντανακλαστικά

Με έκτακτη εκπομπή μετά τον αγώνα της Εθνικής θα καλύψει όλες τις εξελίξεις

Σε μια επίδειξη αντανακλαστικών το MEGA, παρά την πρόσφατη κατάργηση της νυκτερινής βάρδιας, υποδέχθηκε την πρόκριση της Ελλάδας στους 16 του Μουντιάλ τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, με έκτακτη ενημερωτική εκπομπή και τίτλο «Η Ελλάδα γράφει ιστορία»! Ο μηχανισμός του καναλιού κινητοποιήθηκε καλύπτοντας τους πανηγυρισμούς

των ελλήνων με εικόνα από Βραζιλία, από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Βασιζόμενο στα στιγμιότυπα που έδινε η ΝΕΡΙΤ το πείραμα του μεγάλου καναλιού πέτυχε και θα το επαναλάβει και απόψε το βράδυ, μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Κόστα Ρίκα.

Σημειώνεται ότι η έκτακτη εκπομπή του MEGA την περασμένη Τρίτη, διάρκειας περίπου μίας ώρας, «απέναντι» από τον ισχυρό αντίπαλο του «Postgame» της ΝΕΡΙΤ, συγκέντρωσε μέσο όρο τηλεθέασης 18,8%, ενώ έφθασε έως και 28%. Αντίστοιχα η εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης που ακολούθησε μετά τον αγώνα της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού σημείωσε μέσο όρο 38,3%. Εκεί όμως που έσπασαν τα κοντέρ για τη ΝΕΡΙΤ ήταν κατά την διάρκεια του αγώνα που σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης με 72,8%!

The post MEGA αντανακλαστικά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα