Σε ακρόαση στο ΔΣ οι διευθυντές του MEGA

Στη συνεδρίαση του ΔΣ του MEGA που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα – όπως αποκαλύπτει στο χθεσινό «ΚΑΡΦΙ» ο Νίκος Νικητέας, είχαν κληθεί ο διευθυντής ειδήσεων, Χρήστος Παναγιωτόπουλος και ο διευθυντής προγράμματος, Λοΐζος Ξενόπουλος. Το κλίμα για τον πρώτο ήταν βαρύ, αφού πρέπει να δώσει λύση στην κατρακύλα του δελτίου ειδήσεων προτείνοντας ένα άλλο μοντέλο, ενώ χαλαρό για τον δεύτερο που έχει πίστωση χρόνου να πείσει τους εκδότες για τις επιλογές του. Συγκεκριμένα

η εφημερίδα γράφει:

«Με τη συμμετοχή των δύο διευθυντών του MEGA, Χρήστου Παναγιωτόπουλου και Λοΐζου Ξενόπουλου πραγματοποιήθηκε το ΔΣ της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ την περασμένη Δευτέρα 23 του μηνός. Τα στελέχη κλήθηκαν σε ακρόαση – ξεχωριστά, από τα μέλη του οργάνου, προκειμένου να παρουσιάσουν ο καθένας στον τομέα του τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η πρόταση του διευθυντή προγράμματος του καναλιού, Λοΐζου Ξενόπουλου για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν εγκρίθηκε αναλλοίωτη – παρά τη γερή μείωση που δέχθηκε στο budget και, πήρε το πράσινο φως για να προχωρήσει στην υλοποίησή του. Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν λεπτομέρειες, παρομοίασαν το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του MEGA που εγκρίθηκε με εκείνα πριν την κρίση… Αφού θα περιλαμβάνει περισσότερες από έξι ελληνικές σειρές, καθημερινές και εβδομαδιαίες, τουλάχιστον δύο show, νέες εκπομπές μαγειρικής, καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και δίωρη εκπομπή τα Σαββατοκύριακα, δύο late night, παιχνίδια, πρωινό ψυχαγωγικό κ.ά.

Σημειώνεται ότι τα μέλη του ΔΣ του καναλιού παρείχαν στον Λοΐζο Ξενόπουλο σχετική πίστωση χρόνου, αναγνωρίζοντάς του ότι φέτος που ανέλαβε την θέση του διευθυντή προγράμματος στην ουσία διαχειρίστηκε το σχέδιο που είχε εκπονήσει ο προκάτοχος του, Πέτρος Μπούτος… Ενώ ο ίδιος θα δοκιμαστεί στα νέα του καθήκοντα από την πορεία του προγράμματος που έχει την υπογραφή του την επόμενη σεζόν.

Αντίθετα, το κλίμα για τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού Χρήστο Παναγιωτόπουλο ήταν πιο πιεστικό, αφού η κακή πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με τις εξαιρετικά χαμηλές τηλεθεάσεις πρέπει να σταματήσει άμεσα. Λέγεται ότι τα μέλη του οργάνου ζήτησαν επιτακτικά από το στέλεχος να τους παρουσιάσει ένα άλλο σχέδιο για την επόμενη σεζόν που θα επαναφέρει το δελτίο ειδήσεων του MEGA ξανά στην πρώτη θέση. Μια εξίσωση γρίφο, δεδομένου ότι τα περιθώρια αλλαγών που σημειωτέον δεν συνοδεύονται από ανάλογη οικονομική στήριξη, είναι περιορισμένα και ενέχουν υψηλό ρίσκο! Αφού κανείς δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι οι όποιες αλλαγές επιχειρηθούν στη δομή του δελτίου, στην αλλαγή της παρουσιάστριας ή την αντικατάσταση των σχολιαστών, θα τις επιβραβεύσει το τηλεοπτικό κοινό»!

The post Σε ακρόαση στο ΔΣ οι διευθυντές του MEGA appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα