1η Ακτίνα : Ένα νέο Κίνημα Πολιτών ιδρύθηκε

Εκδήλωση με θέμα: «H Iδανική Πολιτεία του Πλάτωνα» στις 25 Νοεμβρίου 2012

Ένα νέο Κίνημα Πολιτών ιδρύθηκε με σκοπό να δώσει έκφραση σε ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων που έχουν πνευματικές αρχές, αξίες και ιδανικά.

Η Αποστολή της 1ης Ακτίνας είναι να δώσει οντότητα ύπαρξης στη συνειδητότητα του πραγματικού πολιτισμού. Η 1η  Ακτίνα πιστεύει στην αναγκαιότητα ενός νέου πολιτεύματος ουσιαστικότερου και ευφυέστερου της Δημοκρατίας που ασκείται σήμερα, το οποίο θα εστιάζει στην αληθινή φύση και τις πραγματικές ανάγκες του ανθρώπου.

Η 1η Ακτίνα

διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία με θέμα:

«Η Ιδανική Πολιτεία του Πλάτωνα»,

την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012, στις 6.00 μ.μ.,

στο ξενοδοχείο « Αthens Gate Hotel», Συγγρού 10, στην Αθήνα,

με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Φούτρη, ειδικό μελετητή του Πλάτωνα.

Ο Κωνσταντίνος Φούτρης, στο πλαίσιο της νέας αντίληψης που προτείνει το νέο Κίνημα Πολιτών «1η Ακτίνα» θα παρουσιάσει την Πλατωνική Πολιτεία στο ευρύ κοινό. Θα αναλύσει την πολιτεία και τα σημερινά πολιτεύματα με βάση τον Πλάτωνα και τις ανάγκες του σύγχρονου κόσμου. Οι προσκεκλημένοι θα κληθούν να δια-λογιστούν ή να ανα-λογιστούν τις Πλατωνικές Ιδέες για την Ιδανική Πολιτεία.
Στην κρίσιμη εποχή που διανύουμε, η 1η Ακτίνα πρεσβεύει ότι μια μεγάλη συμμετοχή στην Κοινωνία των Ιδεών του Αγαθού, θα δημιουργήσει προστατευτική ασπίδα στην χώρα μας, από τις δυσκολίες που αυτή την εποχή περνάει.

Keywords
Τυχαία Θέματα