Ζωντανά σε ανοιχτή ζώνη όλη η Μπούντεσλιγκα!

Η χθεσινή εξ αναβολής αναμέτρηση Γκλάντμπαχ-Κολωνία (2-1) καταχωρίστηκε ως η πρώτη κεκλεισμένων των θυρών στην ιστορία της Μπούντεσλιγκα, η οποία το προσεχές Σαββατοκύριακο ετοιμάζεται να βιώσει την παρθενική της αγωνιστική χωρίς παρουσία κόσμου από το 1963, όταν και δημιουργήθηκε!

Το ευχάριστο για τους φίλους του γερμανικού πρωταθλήματος είναι πως η συνδρομητική πλατφόρμα Sky που κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα μεταδώσει τις αναμετρήσεις των προσεχών δύο αγωνιστικών σε ανοικτή ζώνη και ζωντανά, χωρίς

την οποιαδήποτε χρονοκαθυστέρηση!

Σε ανοικτή ζώνη επίσης θα προβληθούν και οι εκπομπές pre game με όλο το «βαρύ πυροβολικό» της πλατφόρμας σε ό,τι αφορά παρουσιαστές και αναλυτές. «Σε καιρούς γεμάτους προκλήσεις πρέπει να στεκόμαστε αλληλέγγυοι. Στο Sky πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη του αθλητισμού, ο οποίος ενώνει τους ανθρώπους -ακόμη κι αν είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα. Για μας είναι αυτονόητο να συνεισφέρουμε το δικό μας μερίδιο μέσω της μετάδοσης αυτών των παιχνιδιών σε όλους, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι της Μπούντεσλιγκα να μπορέσουν να τα δουν ζωντανά», δήλωσε ο Ντέβες Ράι, προϊστάμενος της εμπορικής διεύθυνσης του Sky.

«Είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλία του μακροχρόνιου συνεργάτη μας στα Μ.Μ.Ε. Sky. Όλη η κοινωνία και μαζί και το ποδόσφαιρο βρίσκονται σε μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, η οποία απαιτεί ιδιαίτερα ευελιξία σε όλους τους τομείς της ζωής. Ακόμη κι αν η επίσκεψη στα στάδια δεν είναι εφικτή, τις επόμενες αγωνιστικές ουδείς θα είναι υποχρεωμένος να στερηθεί τα παιχνίδια της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας σε ζωντανή μετάδοση», συμπλήρωσε ο Κρίστιαν Ζάιφερτ, εμπορικός διευθυντής της γερμανικής λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα