Ζητήστε έως και 100 ευρώ σε περισσότερα από 350 σημεία χωρίς να πάτε σε ΑΤΜ!

Με τη χρήση καρτών της Ελληνικής Τράπεζας δεν χρειάζεται πλέον να πηγαίνετε στην ΑΤΜ για να κάνετε ανάληψη μετρητών, αλλά μπορείτε να πάρετε έως και 100 ευρώ σε περισσότερα από 350 σημεία σε όλη την Κύπρο! Δείτε όλα τα σημεία, αλλά κι αυτό που είναι κοντινότερο σε εσάς εδώ!

Πρώτη παγκύπρια από το 2020,  η Ελληνική Τράπεζα

με στόχο την απρόσκοπτη, εύκολη και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέρει την υπηρεσία Cash Back - Native. Επομένως, με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας σας (debit card) για αγορές χωρίς κατώτατη χρέωση (minimum charge), μπορείτε να πραγματοποιήσετε ανάληψη μετρητών. Σημειώνεται ότι μέχρι και σήμερα η προσπάθεια έχει εντατικοποιηθεί για σημαντική αύξηση των 350 σημείων.

Στην υπηρεσία ανάληψης μετρητών χωρίς χρέωση συμμετέχουν πολλοί φούρνοι, περίπτερα, πρατήρια καυσίμων, υπεραγορές, κρεοπωλεία και πολυκαταστήματα, τα οποία πλέον λειτουργούν και ως ΑΤΜs. Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας (ακόμη κι ενός πακέτου τσίχλας!) στο ταμείο του καταστήματος, μπορείτε να ζητήσετε μετρητά έως 100 ευρώ χωρίς χρέωση και να εξυπηρετηθείτε εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας τις αγορές σας με την ανάληψη ρευστού, χωρίς ταλαιπωρία και αχρείαστες μετακινήσεις.

Έτσι, η υπηρεσία, προσφερόμενη στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού του δικτύου των καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας και προνοώντας για τις ανάγκες των πελατών της σε ρευστό σε πάνω από 350 σημεία σε όλη την Κύπρο, καλύπτει και πολλές απομακρυσμένες περιοχές και χωριά.

Περιγραφή της απλής διαδικασίας:

Πληρώνετε για τις αγορές σας, ζητάτε το ποσό που χρειάζεστε έως 100 ευρώ, και πληκτρολογείτε τον προσωπικό σας κωδικό (PIN).Το ποσό χρεώνεται στην κάρτα σας κι εσείς λαμβάνετε τα χρήματα που ζητήσατε από τον ταμία του καταστήματος.

Διευκρινίζεται ότι η υπηρεσία cash back είναι διαθέσιμη μόνο όταν παρουσιάσετε τη χρεωστική κάρτα σας (Visa ή Mastercard), κι όχι μέσω Apple Pay/Hellenic Bank Wallet.

Η υπηρεσία cash back ενεργοποιείται από την ίδια την επιχείρηση, μετά από επικοινωνία με τον πάροχο του τερματικού για τη δυνατότητα ανάληψης μετρητών.

Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε άλλο! Χρησιμοποιείστε την υπηρεσία Cash Bask σήμερα, σε πάνω από 350 σημεία τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζητήστε, 100, 350, ΑΤΜ,zitiste, 100, 350, atm