Ζητά ένα τσουβάλι λίρες για μετεγγραφές ο Κόντε

ΤΣΕΛΣΙ
Ένα τεράστιο μπάτζετ θα ζητήσει για μετεγγραφές την επόμενη σεζόν ο Αντόνιο Κόντε, που θέλει να έχει το πάνω χέρι, όταν θα βγει στη γύρα για... νέα αποκτήματα.

Η Τσέλσι έχει το πάνω χέρι στην Πρέμιερ Λιγκ και δύσκολα θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, για τον Αντόνιο Κόντε αυτό δεν φτάνει.

Ο Ιταλός τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να πρωταγωνιστεί και την επόμενη σεζόν και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ενισχυθούν και άλλο οι «μπλε» του Λονδίνου, κατά τη μετεγγραφική

διάρκεια του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με όσα γράφονται στην Αγγλία, ο Κόντε θα ζητήσει ένα μεγάλο μπάτζετ για μετεγγραφές, το οποίο δεν αποκλείεται να ξεπερνάει ακόμα και τα 200 εκ. λίρες.

Με το ποσό αυτό, η Τσέλσι θα έχει την πολυτέλεια να κινηθεί με άνεση στο μετεγγραφικό παζάρι, δεδομένου πως θα χρειάζεται ενίσχυση, εξαιτίας της παρουσίας της και στο Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Σύννεφα στις σχέσεις Τότι-Σπαλέτι!
ΡΟΜΑ
Νέα σύννεφα φαίνεται να δημιουργούνται στις σχέσεις του προπονητή της Ρόμα Λουτσιάνο Σπαλέτι με τον εμβληματικό αρχηγό των «τζιαλορόσι» Φραντσέσκο Τότι, μετά το περιστατικό που έλαβε χώρα στην αναμέτρηση απέναντι στην Παλέρμο στη Σικελία.

Δεκαπέντε λεπτά πριν από τη συμπλήρωση των ενενήντα, ο Σπαλέτι καλεί από τον πάγκο τον «capitano» να ετοιμαστεί, προκειμένου να περάσει στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή. Το νούμερο «10» απαντά πως προτιμά να μείνει στον πάγκο, καθώς ένιωθε πόνο στη μέση, κάτι το οποίο δεν είχε αναφέρει νωρίτερα σε κανέναν.

Ο Ιταλός τεχνικός προσπάθησε να μη δώσει έκταση στο θέμα, αναφέροντας στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν θα το αναλύσω διότι στο παρελθόν ό,τι έχω πει έχει χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Για εμένα, καθώς έκανε ζέσταμα, ένιωσε μία ενόχληση στη μέση και προτίμησε να μην μπει. Αφού μου απάντησε έτσι, απλά επέλεξα έναν άλλον παίκτη για αλλαγή».

Όπως μετέδωσε το ιταλικό Sky, ο Τότι είχε αναφέρει πως αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση κατά τη διάρκεια της πτήσης της επιστροφής της ομάδας από τη Γαλλία και το ματς με τη Λιόν για τους«16» του Europa League. Άρα το συμβάν θεωρείται λήξαν;

Η αλήθεια πάντως είναι πως τα τέσσερα λεπτά στα αγωνίστηκε ο αρχηγός στο ντέρμπι δεν του άρεσαν καθόλου, όπως και η παραμονή στον πάγκο στα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα