Ζανέτι σε οπαδούς Ίντερ: «Θα είναι δύσκολη σεζόν»

Ο αρχηγός βγήκε… μπροστά! Μπορεί ο Χαβιέρ Ζανέτι να έχει αποσυρθεί, ωστόσο παραμένει στην Ίντερ και έχει τον ρόλο του αντιπροέδρου. Αυτό δεν τον εμπόδισε, λοιπόν, να βγει μπροστά και να μιλήσει ξεκάθαρα προς τους οπαδούς των «νερατζούρι» ενόψει της νέας σεζόν.

«Εγώ δεν μπορώ να πω ψέματα στους οπαδούς της Ίντερ. Ίσως κάποιοι άλλοι μπορούν, εγώ όμως όχι: Θα είναι μια σεζόν δύσκολη και περίπλοκη. Αυτό πρέπει να το πω από τώρα για να είμαι σωστός απέναντί τους. Πρέπει να πω, όμως, ότι θα είμαστε και ανταγωνιστικοί. Ο Ιντζάγκι δουλεύει καλά»,

είπε αρχικά ο θρυλικός άσος της Ίντερ.

«Προσωπικά δεν μιλάω πολύ και πιστεύω ότι η σιωπή μου λέει πολλά. Η σιωπή μου βοηθάει ώστε να προστατευθεί η Ίντερ, να συγκεντρωθούμε σε αγωνιστικά θέματα. Ένα πράγμα, όμως, θέλω να το πω στους οπαδούς: Εμείς, ακόμη μία φορά, θα δώσουμε τα πάντα για τη νερατζούρο φανέλα», συμπλήρωσε.

Όταν ρωτήθηκε για τις αποχωρήσεις των Ρομέλου Λουκάκου, Αντόνιο Κόντε, απάντησε και πάλι με ειλικρίνεια, αποθεώνοντας μάλιστα τον Ιταλό τεχνικό. «Λυπήθηκα για την αποχώρηση του Λουκάκου, έδωσε πολλά. Αυτός και ο Τζέκο είναι διαφορετικοί παίκτες, αλλά σίγουρα ο Έντιν είναι σημαντική μεταγραφή. Όταν ανέλαβε ο Κόντε περίμενα να δω πώς δουλεύει. Και όταν το είδα, κατάλαβα αμέσως ότι ο μοναδικός του στόχος είναι το καλό της ομάδας του. Ήταν καθοριστικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπαιξε πάρα πολύ σημαντικό ρόλο».

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζανέτι, Ίντερ,zaneti, inter