Επίθεση λεγόμενου «υπεξ» στον ΥΠΟΙΚ για την υπόθεση της Ολλανδής Βουλευτού

Ειδική αναφορά στις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών Κωνσταντίνου Πετρίδη για την επίσκεψη της Ολλανδής Βουλευτού στα κατεχόμενα, έκανε ανακοίνωση του λεγόμενου «υπεξ» για τις αντιδράσεις στην ε/κ πλευρά για την συνάντηση της κ. Haan.


Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στην σχετική ανακοίνωση το «υπεξ» λέει πως ο ΥΠΟΙΚ της ε/κ διοίκησης της Νότιας Κύπρου» - όπως γράφει - Κωνσταντίνος Πετρίδης προέβαλε αστήρικτους ισχυρισμούς σε σχέση με την επίσκεψη της Liane Den Haan και θέλει να του υπενθυμίσει ότι «η ε/κ πλευρά είναι αυτή που εκδίωξε με τη βία των όπλων από

την συνεταιρική δημοκρατία τον τουρκοκυπριακό λαό που είναι ίσος ιδρυτικός εταίρος της Κυπριακής Δημοκρατίας του 1960, σφετερίστηκε και κατέχει τα αξιώματά του και επιπλέον υπέβαλε τον λαό μας σε εθνικό ξεκαθάρισμα μεταξύ των ετών 1963 και 1974».

Υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις των Ελληνοκυπρίων αξιωματούχων είναι μια «νέα έκφανση των προσπαθειών να ξεχαστούν οι θηριωδίες στις οποίες υπέβαλαν τους Τουρκοκύπριους για μια δεκαετία και οι μελανές κηλίδες που άφησαν σημάδια στην ιστορία και αποκαλύπτουν τη νοοτροπία των μελών της ελληνοκυπριακής πολιτικής ελίτ που βλέπει τον τουρκοκυπριακό λαό ως μειονότητα».

Διαβάστε επίσης: Κατεχόμενα: Εξαγοράζουν ξένους πολιτικούς με περιουσίες και χλιδάτες διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίθεση, ΥΠΟΙΚ, Ολλανδής Βουλευτού,epithesi, ypoik, ollandis vouleftou