Ζαμπέτογλου: «Οι συνεντεύξεις με έχουν κάνει καλύτερο άτομο»

Κάθε Σαββατοκύριακο απόγευμα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ βλέπουμε την ψυχαγωγική εκπομπή Join Us με αρχισυντάκτρια και παρουσιάστρια τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για τα οφέλη που είχε από την παρουσίαση που δοκίμασε για πρώτη φορά με την εκπομπή της. Πώς βλέπει, όμως, τα άτομα που δεν έχουν σχέση µε τη δημοσιογραφία παρουσιάζουν εκπομπές; «Εάν το κάνουν ωραία, δεν έχω πρόβλημα. Γιατί όχι δηλαδή; Και μην ξεχνάς ότι μόλις τα τελευταία

χρόνια άρχισαν οι δημοσιογράφοι να κάνουν παρουσίαση και να μην περιορίζονται στις ειδήσεις. Πιστεύω πως ένα καλό που έκανε η εκπομπή μας είναι ότι έβγαλε πρόσωπα που σε άλλη περίπτωση ή φορμάτ εκπομπής δεν θα έβγαιναν. ∆εν θα μείνω μόνο στο σημείο ότι δεν επιλέχθηκαν «ψηλοί, ξανθοί, µε ωραίο σώμα». Επιλέχθηκαν άνθρωποι µε άλλα κριτήρια - την πείρα τους και τις γνώσεις τους πάνω σε ένα αντικείμενο και το φιλικό προφίλ τους. Με άλλα λόγια, συμπαθητικοί, σεμνοί άνθρωποι, που ξέρουν τι λένε και δεν τους τα λέει κάποιος αρχισυντάκτης από το ακουστικό».

Δεν έκρυψε ότι η παρουσίαση σαν παρουσίαση δεν την έδωσε τίποτα. «Οι συνεντεύξεις, όµως, µε αυτές τις γυναίκες που κάθονται στον καναπέ µας σαφώς και µου έχουν µάθει πάρα πολλά πράγµατα. Αλήθεια σου λέω, µε έχουν κάνει καλύτερο άνθρωπο - µη σου πω και καλύτερη σύζυγο».

Keywords
Τυχαία Θέματα