Υψίστης ασφαλείας αγώνας, με εκ των υστέρων αστυνόμευση

Διαφορετικού τύπου «προθέρμανση» φαίνεται πως επιφύλαξαν οι οπαδοί στον αγώνα της Τετάρτης (14 Σεπτεμβρίου 2016) στο κλειστό γήπεδο Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία στην Λευκωσία, μεταξύ οπαδών του ΑΠΟΕΛ και της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Ο αποψινός αγώνας των δυο ομάδων, στο πλαίσιο του Super Cup, διεκόπη μετά από πετροβολισμούς που ξεκίνησαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα τους

προηγείτο να αναφέρουμε μέχρι τη στιγμή εκείνη με 1-0. Οι δυο ομάδες, αναμετρούνται εκ νέου την ερχόμενη Τετάρτη.

Με την έναρξη των επεισοδίων, ο αγώνας διακόπηκε και στον χώρο κλήθηκε εσπευσμένα ισχυρή αστυνομική δύναμη. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το SigmaLive, για καταστολή των επεισοδίων, κλήθηκε ισχυρή δύναμη της ΜΜΑΔ, χωρίς ωστόσο να έχει ικανοποιητική εικόνα της κατάστασης που εκτυλισσόταν για μια περίπου ώρα στην περιοχή της Μακεδονίτισσας.

Πληροφορίες του SigmaLive αναφέρουν ότι, ενώ ο αγώνας κρινόταν ως σημαντικός από άποψη ασφάλειας και περιφρούρησης, εντούτοις δεν εφαρμόστηκε ούτε υπήρχε ως φάνηκε εκ των πραγμάτων ικανοποιητικό σχέδιο δράσης για τυχόν επεισόδια.

Με το πρώτο φως της μέρας εξάλλου αναμένεται να φθάσουν στον χώρο μέλη της δύναμης προκειμένου να λάβουν τεκμήρια αλλά και καταθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα