Υποβιβάστηκε η Νόριτς, οξυγόνο για Γουέστ Χαμ, Γουότφορντ

Η Γουέστ Χαμ διέλυσε εκτός έδρας την Νόριτς (0-4) και την έστειλε στην Championship, ενώ η Γουότφορντ έδειξε... cojones, γυρίζοντας το ματς με την Νιούκαστλ (2-1).

'Ηταν γνωστό ότι θα συμβεί, όμως τώρα συνέβη και μαθηματικά. Η Γουέστ Χαμ χάρις σε... ιστορική εμφάνιση του Μιχαΐλ Αντόνιο, ο οποίος πέτυχε και τα 4 γκολ, έκανε κομμάτια εκτός έδρας την Νόριτς, η οποία αποχαιρέτησε την κατηγορία. Ο Αγγλος επιθετικός άνοιξε

το σκορ στο 11' με σουτ από κοντά και στο 45+1' με κεφαλιά έγραψε το 0-2. Στο 54' έφυγε στην κόντρα και ύστερα από επέμβαση του Κρουλ, με νέα κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 74', ύστερα από γύρισμα από δεξιά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Τους τρεις βαθμούς κατέκτησε η Γουότφορντ, μετά την νίκη με ανατροπή επί της Νιουκάστλ, με 2-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 16’ με τον Γουέλμπεκ, ωστόσο το τέρμα του 29χρονου επιθετικού της Γουότφορντ δεν μέτρησε, καθώς η μπάλα δεν είχε περάσει ολόκληρη την γραμμή της εστίας του Ντουμπράβκα.

Η Νιουκαστλ στο 23’ πήρε κεφάλι στο σκορ. Μετά από κόρνερ, ο Φερνάντες πήρε την κεφαλιά και στην συνέχεια ο Γκέιλι με κοντινή προβολή έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα, ανοίγοντας το σκορ για τις «καρακάξες».

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από ανατροπή του Ρίτσι, στον Φεμένια. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντίνεϊ, ο οποίος με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας, φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα. Λίγα λεπτά αργότερα, ο αρχηγός της γηπεδούχων, έστειλε για δεύτερη φορά από την άσπρη βούλα, την μπάλα στα δίχτυα.

Το 2-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με την Γουότφορντ να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ και να κατακτά το πολύτιμο τρίποντο, ενόψει της συνέχειας στην Premier League.

Γουότφορντ: Φόστερ, Μασίνα, Φεμένια, Ντόσον, Καμπασέλε, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ, Σαρ, Γουέλμπεκ (92' Γκρέι), Ντίνεϊ (85’ Κλέβερλι).

Νιούκαστλ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Ρόουζ (79’ Κραφτ), Φερνάντες, Λασέλς (87’ Λαζάρο), Σαρ, Σέλβεϊ, Ρίτσι (72’ Ζοέλιγνκτον), Σεντ- Μάξιμιν, Αλμιρόν, Γκέιλι (78’ Μπεντάλεμπ)

Keywords
Τυχαία Θέματα